Yokohama, GITI, GT-radial, és SAIluN
Gumiabroncs márkák az ALCAR kínálatában. Az ALCAR Hungária Kft. az ALCAR csoport könnyűfém- és acél keréktárcsái (AEZ, DOTZ, DEZENT, DOTZ 4x4, ALCAR Hybridrad, ALCAR Stahlrad) mellett a YOKOHAMA, a GITI, a GT RADIAL és a SAILUN abroncsok kizárólagos magyarországi importőre.

Kínálatunkban elérhető a három globális gumiabroncsgyártó (Yokohama, Giti Tire, Sailun Jinyu Group) vállalat szinte teljes gumiabroncs-portfóliója, azaz személyautó, 4x4, kisteher-, teher-, busz-, OTR és versenyabroncsok is.
 
Yokohama ES32 224   GT RADIAL teaser   Sailun kicsi
Yokohama OE
Yokohama gyári elsőszerelésű abroncsok
Táblázat
GT RADIAL újdonságok
ÚJ abroncs a GT Radialtól - A SportActive SUV megérkezett
Tovább
SAILUN Hírek
Új gumiabroncs márka az ALCAR kínálatában
Tovább
terkep
Viszonteladóink
Keresse meg Önhöz legközelebbi partnerünket!
Tovább
 
Yokohama gumiabroncsok
CSúcsminőség, japán technológia

EGY GLOBÁLIS MÁRKANÉV 1917 ÓTA

 A Yokohama Rubber Group és a YOKOHAMA Rubber Co., Ltd. a világ 7. legnagyobb gumiabroncs-gyártó vállalata, 158 leányvállalattal, valamint 50 értékesítési partnerrel világszerte. Ismerje meg a YOKOHAMA vállalatot a társaság hivatalos weboldalán: https://www.y-yokohama.com/global/

100 eves yokohama csik

2017 - 100 éves a YOKOHAMA

A YOKOHAMA Rubber vállalatot 1917. október 13-án, a márkanévvel megegyező nevű városban alapították, a japán piacot gumitermékekkel ellátó vállalkozásként, ami akkoriban kulcsszerepet játszott Japán modernizációjában. A cég számos kihíváson ment keresztül a hosszú évek alatt – beleértve a nagy Kanto földrengést, a második világháborút, az 1965-ös gazdasági válságot, a 70-es évek olajkrízisét, a japán gazdaság 1980-as évekbeli összeomlását és a 2008-as világválságot – míg globális vállalattá nőtte ki magát. Az évfordulóra a YOKOHAMA már az elkövetkező száz év növekedésére készített víziót, egy olyan vállalatként, ami termékeivel az emberek életét teszi gazdagabbá, éljenek bárhol is a világon. Tudjon meg még többet a YOKOHAMA gumiabroncsokról a márka magyar nyelvű weboldalán: http://www.yokohama.hu/

Prémium autógyártók OE gumiabroncs partnere
A YOKOHAMA abroncsait világszerte alkalmazzák autógyártó vállalatok elsőszerelésű abroncsként járművek széles skálájánál, kezdve a szuper-sportautóktól (Porsche), a kisautókon (Smart) és crossovereken (Dodge, FIAT, Lancia) át egészen a luxus márkák típusaiig (Mercedes, AUDI). YOKOHAMA OE Partnerek teljes listája

Yokohama Chelsea FC
Chelsea FC Partnerség

A YOKOHAMA elkötelezett azon sport klubok iránt, akik nap mint nap kemény munkával fejlesztik képességeiket, és a legmagasabb szintű csapatjátékot játsszák a fair play szabályai szerint. Ezen értékeket a YOKOHAMA az egyik legnépszerűbb sportágon, a labdarúgáson keresztül kívánja terjeszteni a világban, ezért partnerségre lépett a Chelsea FC-vel, akik legfőbb képviselői ennek a filozófiának.

A Chelsea FC többszörös bajnokcsapatként szerzett tapasztalataiból, és az általuk képviselt szigorú fairplay szabályokból szeretne a YOKOHAMA is profitálni, és ezt a tudást átültetni más érdekeltségi területeire is, mint például a motorsport. A YOKOHAMA és a Chelsea FC ezért a szoros partnerségi viszonyának minden eszközével a közös növekedésen és eredményességen fog munkálkodni a jövőben is.

Kövesse a YOKOHAMA híreit a Facebookon!

yoko 

YOKOHAMA WEBOLDAL
GYÁRI ELSŐSZERELÉS
Yokohama nyári abroncsok

nyári kínálatunk

ADVAN - Kínálatunk vezetője. Azoknak, akik ismerik az igazi teljesítményt. A név, amely csak a csúcsteljesítményű abroncsainkon szerepel. Gyors, kényelmes, eredeti, energiával teli.

BluEarth - A YOKOHAMA „környezet-, ember- és társadalombarát” nemzetközi gumiabroncsmárkája, amely nem csupán kimagaslóan környezetbarát teljesítményre, de a járművezetőkre, utasokra ható egyes terhek és a környezet-terhelés csökkentésére is képes.

GEOLANDAR - Kemény terepen vagy a városi utakon, dugóban vagy 5 csillagos hotel előtt állva, a GEOLANDAR abroncsok ugyanúgy nem ismernek határt, mint Ön! Élvezze az all-terrain teljesítményt, amit csak a YOKOHAMA több mint 20 éves innovációs technológiai tapasztalata nyújthat.

Töltse le katalógusunkat és találja meg az Ön igényeinek legmegfelelőbb YOKOHAMA abroncsot!

Nyári Személy- és Kisteherautó Gumiabroncs Katalógus
Yokohama Advan FLEVA V701
 

Yokohama téli abroncsok

kínálatunk

Az innovatív abroncsfejlesztési technológiának hála a YOKOHAMA téli kínálatában számos, speciális  futófelületi kialakítással és gumi-keverékkel ellátott abroncsot találhat, amelyek könnyedén megbirkóznak a téli körülmények kihívásaival.

BluEarth V905 - Magasabb szintű élmény a téli vezetésben. Nagy teljesítményű autók, SUV modellek, kompakt modellek tökéletes tartozéka.

W*drive V903 - Kiváló tapadás kis méretű és kompakt autókhoz

W*drive WY01 - Tartósság és biztonság a kiemelkedő téli teljesítmény mellett, kisteherautókhoz

Nézze át katalógusunkat és válassza ki a tökéletes abroncsot!

Téli Személy- és Kisteherautó Gumiabroncs Katalógus
Yokohama G015
 
GITI gumiabroncsok
GITI A JÁRMUIPARI ÜZLETÁG NEMZETKÖZI SZEREPLŐJE

A szingapúri székhelyű Giti Tire több mint 60 éve aktív résztvevője a gumiabroncs kereskedelemnek.
A vállalat a 11. legnagyobb gumiabroncs-gyártó a világon, több mint 130 országban szolgálja ki Ügyfeleit személy-, SUV-, kisteher-, teher- és busz abroncsokkal.

 • Több, mint 35.000 alkalmazott világszerte.
 • 5 K+F Központ Németországban, az USA-ban, Kínában, Indonéziában és Nagy-Britanniában.
 • Német mérnökség a kiváló minőségért: a fejlesztési központ Hannoverben található. 
 • 8 gyártóüzem.
 • 3,03 Mrd. USD volt a Giti Tire értékesítési árbevétele 2016-ban.
 • Több, mint 70.000 értékesítési pont, 130 országban.
 • TÜV-tanúsítvány a Giti Tire összes gumiabroncsára
Mind a motorsportban, mind a közlekedésben: a gumiabroncs minősége a döntő. A Giti Tire  több mint 60 éves tapasztalattal gondoskodik a sikerekről a sportban, és a biztonságról az utakon. Minden munkatársunk egy célért dolgozik: hogy biztosítsák Ügyfeleink részére az „Enjoy Driving“ élményt azaz:

Élvezd a Vezetést! Enjoy Driving!
Giti logo kicsi

GITI TIRE WEBOLDALA 

GITI nyári abroncsok

A VERSENYPÁLYÁRÓL A KÖZUTAKRA

A Giti Tire gyökerei az autóversenyzésből erednek. Márkanevünk összeforrt a teljesítménnyel, 
szenvedélyünk a nemzetközi autóversenyeken való részvétel. Nemzetközi versenypályákon szerzett tapasztalatainkat beolvasztjuk gumiabroncsaink fejlesztési és gyártási folyamatába, hogy még nagyobb agilitást és biztonságot kínálhassunk.

RENDKÍVÜLI TARTÓSSÁG, CSEKÉLY ZAJKÉPZŐDÉS ÉS KIVÁLÓ TAPADÁS

Ezek a Giti nyári gumiabroncsok legfőbb jellemzői. Böngéssze át katalógusunkat:

Nyári Személyautó Gumiabroncs Katalógus
Giti Summer
 

GITI TÉLI ABRONCS - GitiWinterW1

A HAVAS ÚTTEST UNIVERZÁLIS SPECIALISTÁJA

GitiWinterW1

 • Extra mély, víztaszító mintázat vízen csúszás ellen
 • A legújabb futófelület-keverék a maximális tapadás érdekében alacsony hőmérsékletnél
 • „V“ sebesség indexszel is kapható max. 240 km/h sebességig
 • Speciálisan kompakt gépkocsik, limuzinok és kompakt SUV-k számára kifejlesztve
GitiWinterW1- Adatlap és TÜV teszt eredmények
GitiWinterW1- Elérhető méretek

Giti Winter
 
GT Radial Magyarországon
Made for Europe

A GT Radial a világ egyik legnagyobb gumiabroncs gyártó vállalata, a GITI TIRE egyik, meghatárózó márkája, legmodernebb eljárással készült abroncsait immár több mint 100 országban sikeresen forgalmazzák.
Tudjon meg még többet a GT Radial abroncsokról a márka magyar nyelvű weboldalán: https://gtradial.eu/hu

„Made for Europe”
A GT Radial kötelékében mintegy 450 tapasztalt mérnök kutató- és feljesztőmunkájának révén jöttek létre
a kifejezetten európai körülményekhez fejlesztett gumiabroncsok, széles skálát nyújtva személyautókhoz,
kisteher- és tehergépjárművekhez.

Az új termékek, konstrukciók és ötletek széles körű kutatása és fejlesztése Hannoverben folyik. Az új, innovatív üzemanyag-gazdaságossági, termékminőségi és abroncsbiztonsági megoldásokon a több mint 600 K+F mérnökből álló, egész világot körbehálózó Giti Tire munkacsoport dolgozik.

gt 

     GT RADIAL WEBOLDAL

GT Radial Nyári abroncsok
nyári kínálatunk


Az ultra nagy teljesítményű (UHP) kategóriában a SportActive új méretekkel bővül, ami egyszerre erősíti az eredeti személyautó modelleket és vezeti be a SUV-méreteket a felső kategóriás szabadidő-autók esetében. GT Radial SportActive Teszt ITT.
Az egyre népszerűbb, komplex kényelmet biztosító Champiro FE1 személyautó-abroncs rekordokat döntött. 2016-ban például a cég leggyorsabban fogyó európai gumiabroncsaként alig 18 hónap alatt több mint 600 000 darabot adtak el a C és D teljesítményű gépjármű-kategóriákban.
Vitathatatlan sikere vezetett az új FE1 City bevezetéséhez, amelyet kifejezetten az inkább városokban vezetett kisebb autókhoz terveztek. 
A leggyorsabban fejlődő kategóriájában, a Savero SUV-t továbbra is pozitívan értékelik a független bírálók, és partnereink fantasztikus visszajelzései alapján e mintázat népszerűsége a közepes és kisméretű SUV és CUV tulajdonosok között egyre növekszik.
A kisteherautók piaca továbbra is erőteljesen teljesít, a Maxmiler PRO egyre jobban elismert és értékesített márkává vált. 

Nyári Személy- és Kisteherautó Gumiabroncs Katalógus
GT Radial summer
 

GT Radial téli abroncsok
téli kínálat


A GT Radial téli abroncsainak fejlesztésekor az európai időjárás tuladonságai voltak irányadóak, így valamennyi abroncsunk tökéletes alternatívaként szolgálhat, amennyiben téli abroncsot keres.

A téli személygépkocsi szegmensben a Champiro WinterPro HP, a megújult Champiro Winterpro-val együtt szavatolja a biztonságos és komfortos utazás élményét, a legalattomosabb időjárási körülmények között is. Kisteher kategóriában évek óta töretlen népszerűségnek örvend Maxmiler WT2 abroncsunk.  

GT RADIAL MAXMILER WT2 - A LEGJOBB ÁR/ÉRTÉK ARÁNYÚ TÉLI KISTEHER GUMIABRONCS
A német PROMOBIL, lakóautókra szakosodott magazin szerint.

Téli Személy- és Kisteherautó Gumiabroncs Katalógus
GT Radial winter
 
ALCAR Holding és a SAILUN 


ALCAR Holding és a SAILUN Jinyu Group között létrejött európai megállapodás alapján 2017-től cégünk kapta meg a márka forgalmazási jogát, ezáltal választékunk tovább bővült egy kiváló ár/érték arányú gumiabronccsal a budget kategóriában.  A SAILUN márka sikerét mutatja, hogy 15 éves fennállása alatt a 18. helyre küzdötte fel magát a globális gumiabroncs gyártók rangsorában.
A sikerhez hozzájárult a SAILUN Group több évtizedes gumiabroncs gyártó berendezések gyártásában szerzett tapasztalata is.

A márka és háttere:
• Gyárak: 2 gyár Kínában és 1 gyár Vietnámban
• Kutatás-fejlesztési központok: Kína, Európa, Észak-Amerika
• Saját tulajdonú kaucsuk ültetvények Thaiföldön
• Széles termékválaszték: személy-, 4x4-, kisteher abroncsok
• Kiemelten nagy méretválaszték a nagyteljesítményű UHP abroncsokban
• Nyári, téli, 4 évszakos abroncsok
• Környezetbarát technológiák alkalmazása

SAILUN logo 

     SAILUN TYRE WEBOLDALA

SAILUN Nyári abroncsok
MINŐSÉG, BIZALOM, TÁMOGATÁS


A SAILUN három alapvető érték mentén haladva végzi tevékenységét: ezek a minőség, bizalom és támogatás.  A minőség alapkövetelmény tevékenységünk minden szintjén. Termékeinkben születik meg, de a nálunk dolgozó emberekben él tovább. A bizalom hosszú távú elkötelezettségünk eredménye, vevőinkkel való kapcsolatunk tartópillére. Támogatjuk együttműködő partnereinket az együttműködés előtt, alatt és után, legyen az értékesítés vagy bármilyen más tevékenység.
Terjesztői hálózatunk tagjait és a végfelhasználókat, azaz a járművezetőket is számos kezdeményezéssel támogatjuk:
• Műszaki támogatás és képzés
• Márkatudatos hozzáállás
• Próbahasználat
• Márkaismeret
• Kiállítások, szakmai rendezvények

Személy- és Kisteherautó Gumiabroncs Katalógus
Sailun Summer
 

SAILUN téli abroncsok
téli kínálat

Téli gumiabroncsok olyan járművezetők számára, akiknek a zord téli időjárási körülmények miatt fontos a maximális tapadás, hogy megbirkózhassanak az elemekkel és a legtöbbet hozhassák ki a téli időszakból.

• Zöld technológia: Környezetbarát anyagok széles körű használata, melyek megfelelnek az
európai REACH előírásoknak.
• A különleges kialakítású futófelület-keverékek megőrzik a gumi rugalmasságát és kivételes
teljesítményt tesznek lehetővé szélsőségesen hideg hőmérséklet esetén is.

Nagyobb biztonság és kezelhetőség a téli időjárási körülmények között.

Tudjon meg még többet a Katalógusból:

Személy- és Kisteherautó Gumiabroncs Katalógus
Sailun winter