Miért érdemes
mankókereket
vásárolni?

Manapság sok új autómodell gyári alapfelszereltségébe nem tartozik bele a teljes értékű pótkerék, vagy mankókerék. Ezeket a gépjárműveket általában defektjavító készlettel szerelik fel, ami súly és méret (ezáltal fogyasztás és károsanyag-kibocsájtás) tekintetében egy kedvező megoldás, azonban sok helyzetben nem tud segítséget nyújtani, pl. egy felhasadt oldalfalú abroncs esetében. Ráadásul a készletben található defetjavító anyag habállagú, ezáltal rövidebb szavatossági idővel rendelkezik, mint egy gumiabroncs, és folyamatos ellenőrzést igényel.
A teljes értékű pótkerék tervezési és környezettudatossági megfontolásból már nem kerül új gyártású autókba – bár azonnali és hosszútávú megoldást nyújt – nehéz és nagyméretű… Ezáltal növekszik a fogyasztás, és károsanyag-kibocsájtás, emellett sok helyet foglal, ami a jelenlegi autópiaci trendek fényében értékes helyet vesz el többek között például az akkumulátor csomagtól.
Erre a problémára nyújt ideális megoldást a mankókerék: súlyra és méretre is kisebb, mint a teljesértékű pótkerék, árban is kedvezőbb alternatívát kínál, valamint bármilyen sérülés esetén kiváltja a sérült, defektes gumiabroncsot, így gyorsan, nyugodtan juthat el gumiszervizbe!

 

 

Használja ki a több mint 2.000 járműhöz való konfigurációkat tartalmazó, azonnal felszerelhető mankókerekek széles választékát, és rendeljen még ma hivatalos forgalmazóinktól!

MIT TARTALMAZ 
AZ EASY KIT?

Az EASY KIT a következőket tartalmazza: alumínium vagy acél mankókerék, kerékkulcs, trapézemelő, praktikus hordtáska, kesztyű. Az ALCAR minden mankókereke a maximálisan megengedett nyomásra van felfújva és azonnal felszerelhető.

 

Mankókerék felszerelési útmutató