Alcar

TPMS MOTOROKHOZ

ALCAR TECH600

A TPMS diagnosztikai eszközök gyártásában világelső BARTEC nagy teljesítményű ALCAR TECH600 szerszáma mostantól a TPMS-szel ellátott motorkerékpárok teljes választékát is kínálja. Ezzel az eszközzel megfelelően programozhatja az új ALCAR motorkerékpár szenzorokat, vagy, ami még jobb, létrehozhatja az OE érzékelő klónját, hogy elkerülje az újratanítási eljárást. Természetesen a személygépkocsik TPMS funkcióinak teljes köre továbbra is az Ön rendelkezésére áll. Az ALCAR TECH600 többek között színes kijelzővel, WIFI-vel, Bluetooth OBDII-vel személygépkocsikhoz, vezeték nélküli töltéssel és robusztus, ergonomikus házzal rendelkezik. A továbbfejlesztett navigációnak, a menünyelvek széles választékának, a WIFI-n keresztüli élő frissítéseknek köszönhetően az új eszköz megkönnyíti a napi műhelymunkákat.

 

ALCAR TECH350

Az ALCAR TECH350 egy professzionális TPMS diagnosztikai eszköz, a gyártásukban világelső BARTEC-től. Kiterjedt adatbázisa lehetővé teszi a TPMS-sel kapcsolatos munkák elvégzését minden motorkerékpáron, és az új ALCAR motorkerékpár szenzorok programozását. Természetesen a személygépkocsik TPMS funkcióinak teljes köre továbbra is az Ön rendelkezésére áll.

 

ALCAR VT57

A jól ismert VT56 mellett az ALCAR által kínált új VT57 már egy átfogó motorkerékpár-adatbázist is tartalmaz. A folyamatos Live Sensor frissítések és a Wi-Fi csatlakozási lehetőség biztosítja, hogy a VT57 a legfrissebb lefedettséggel rendelkezzen. Az ALCAR VT57 segítségével könnyedén programozhatja az új ALCAR motorkerékpár szenzorokat.