Alcar

SAILUN

gumiabroncsok

SAILUN GUMIABRONCSOK

ALCAR Holding és a SAILUN

Az ALCAR Holding és a SAILUN Jinyu Group között létrejött európai megállapodás alapján 2017-től cégünk kapta meg a márka forgalmazási jogát, ezáltal választékunk tovább bővült egy kiváló ár/érték arányú gumiabronccsal a budget kategóriában.  A SAILUN márka sikerét mutatja, hogy 20 éves fennállása alatt a 12. helyre küzdötte fel magát a globális gumiabroncs gyártók rangsorában.
A sikerhez hozzájárult a SAILUN Group több évtizedes gumiabroncs gyártó berendezések gyártásában szerzett tapasztalata is.

A márka és háttere:
• Gyárak: 2 gyár Kínában és 1 gyár Vietnámban
• Kutatás-fejlesztési központok: Kína, Európa, Észak-Amerika
• Széles termékválaszték: személy-, 4x4-, kisteher abroncsok
• Kiemelten nagy méretválaszték a nagyteljesítményű UHP abroncsokban
• Nyári, téli, 4 évszakos abroncsok
• Környezetbarát technológiák alkalmazása

Valencia CF Partnerség

2019 óta a Sailun partnere lett a spanyol első osztályú bajnokság egyik legismertebb csapatának a Valencia CF-nek. A Sailun így vált az első kínai márkává, amely jelen van a La Ligában, a világ egyik legerősebb foci bajnokságában.

Nyári gumiabroncsok

A SAILUN három alapvető érték mentén haladva végzi tevékenységét: ezek a minőség, bizalom és támogatás.  A minőség alapkövetelmény tevékenységünk minden szintjén. 

Az új generációs ATREZZO ZSR és ZSR SUV gumiabroncsokat precíz nedves és száraz kezelhetőségre terveztük. Az aszimmetrikus futófelület-kialakításnak és a futófelületi gumi továbbfejlesztett összetételének köszönhetően az Atrezzo ZSR megfelel a kihívásoknak, az utcán és az autópályán egyaránt kivételes teljesítményt nyújtva.

A COMMERCIO VX1 kisteherjárművekhez való gumiabroncs. Továbbfejlesztett összetételének köszönhetően nőtt
az abroncs ellenállása, a megerősített köpenynek köszönhetően pedig a teherbírás, a futásteljesítmény és a
futófelület élettartama.

Tudjon meg még többet a Katalógusból:

Személy- és Kisteherautó Gumiabroncs Katalógus

Négyévszakos gumiabroncsok

A négyévszakos gumiabroncsok közül az Atrezzo 4 Seasonst tervezték személygépjárműre, kisteherre pedig a Commercio 4 Seasonst.

Személy- és Kisteherautó Gumiabroncs Katalógus

Téli gumiabroncsok

Téli gumiabroncsok olyan járművezetők számára, akiknek a zord téli időjárási körülmények miatt fontos a maximális tapadás, hogy megbirkózhassanak az elemekkel és a legtöbbet hozhassák ki a téli időszakból.

Az Alpine Evo 1 téli időjáráshoz alkalmas összetétele segít fenntartani a futófelület puhaságát a maximális tapadás, a kisebb gördülési ellenállás és a nagyobb vezetési kényelem érdekében.

A WST3-ban a Sailun Nordic keverék egyik változatát használjuk, melynek segítségével a gumiabroncs szélsőségesen hideg időjárási viszonyok között is megőrzi szilárdságát és rugalmasságát, így jobb tapadást biztosít.

A Sailun téli megoldása kishaszongépjárművekhez, a WSL1 gumiabroncs téli időjáráshoz alkalmas
összetétellel és futófelületi mintázattal rendelkezik.

Személy- és Kisteherautó Gumiabroncs Katalógus

 

Sailun az AUTO BILD magazinban: 

Gumiabroncsgyártó Sailun az intelligens technológiára esküszik

Olvasóink tesztelőként a volán mögött

Gumiabroncs teszt – sikeresen teljesítve

RoadX - Teherautó és buszabroncsok

A RoadX márka teljes egészében a Sailun Group Co., Ltd. tulajdonában van, tehergépjárművekre és buszokra gyártanak gumiabroncsokat.

RoadX Teher- és Busz gumiabroncs Katalógus