Alcar

GT Radial

gumiabroncsok

GT RADIAL GUMIABRONCSOK

"Made for Europe"

GT Radial a világ egyik legnagyobb gumiabroncs gyártó vállalata, a GITI TIRE egyik, meghatárózó márkája, legmodernebb eljárással készült abroncsait immár több mint 100 országban sikeresen forgalmazzák.
Tudjon meg még többet a GT Radial abroncsokról a márka magyar nyelvű weboldalán: https://gtradial.eu/hu

GT Radial kötelékében mintegy 450 tapasztalt mérnök kutató- és feljesztőmunkájának révén jöttek létre
a kifejezetten európai körülményekhez fejlesztett gumiabroncsok, széles skálát nyújtva személyautókhoz,
kisteher- és tehergépjárművekhez.

Az új termékek, konstrukciók és ötletek széles körű kutatása és fejlesztése Hannoverben folyik. Az új, innovatív üzemanyag-gazdaságossági, termékminőségi és abroncsbiztonsági megoldásokon a több mint 600 K+F mérnökből álló, egész világot körbehálózó Giti Tire munkacsoport dolgozik.

Nyári gumiabroncsok

Az ultra nagy teljesítményű (UHP) kategóriában a SportActive új méretekkel bővül, ami egyszerre erősíti az eredeti személyautó modelleket és vezeti be a SUV-méreteket a felső kategóriás szabadidő-autók esetében. GT Radial SportActive Teszt ITT.
Az egyre népszerűbb, komplex kényelmet biztosító Champiro FE1 személyautó-abroncs rekordokat döntött. 2016-ban például a cég leggyorsabban fogyó európai gumiabroncsaként alig 18 hónap alatt több mint 600 000 darabot adtak el a C és D teljesítményű gépjármű-kategóriákban.
Vitathatatlan sikere vezetett az új FE1 City bevezetéséhez, amelyet kifejezetten az inkább városokban vezetett kisebb autókhoz terveztek. 
A leggyorsabban fejlődő kategóriájában, a Savero SUV-t továbbra is pozitívan értékelik a független bírálók, és partnereink fantasztikus visszajelzései alapján e mintázat népszerűsége a közepes és kisméretű SUV és CUV tulajdonosok között egyre növekszik.
kisteherautók piaca továbbra is erőteljesen teljesít, a Maxmiler PRO egyre jobban elismert és értékesített márkává vált. 

Nyári Személy- és Kisteherautó Gumiabroncs Katalógus

Téli gumiabroncsok

A GT Radial téli abroncsainak fejlesztésekor az európai időjárás tuladonságai voltak irányadóak, így valamennyi abroncsunk tökéletes alternatívaként szolgálhat, amennyiben téli abroncsot keres.

A téli személygépkocsi szegmensben a Champiro WinterPro HP, a megújult Champiro Winterpro-val együtt szavatolja a biztonságos és komfortos utazás élményét, a legalattomosabb időjárási körülmények között is. Kisteher kategóriában évek óta töretlen népszerűségnek örvend Maxmiler WT2 abroncsunk.  

GT RADIAL MAXMILER WT2 - A LEGJOBB ÁR/ÉRTÉK ARÁNYÚ TÉLI KISTEHER GUMIABRONCS
A német PROMOBIL, lakóautókra szakosodott magazin szerint.

Téli Személy- és Kisteherautó Gumiabroncs Katalógus

Facebook Nyereményjáték Szabályzat