Alcar

GT Radial

gumiabroncsok

GT RADIAL GUMIABRONCSOK

"Made for Europe"

GT Radial a világ egyik legnagyobb gumiabroncs gyártó vállalata, a GITI TIRE egyik, meghatárózó márkája, legmodernebb eljárással készült abroncsait immár több mint 100 országban sikeresen forgalmazzák.
Tudjon meg még többet a GT Radial abroncsokról a márka magyar nyelvű weboldalán: https://gtradial.eu/hu

GT Radial kötelékében mintegy 450 tapasztalt mérnök kutató- és feljesztőmunkájának révén jöttek létre
a kifejezetten európai körülményekhez fejlesztett gumiabroncsok, széles skálát nyújtva személyautókhoz,
kisteher- és tehergépjárművekhez.

Az új termékek, konstrukciók és ötletek széles körű kutatása és fejlesztése Hannoverben folyik. Az új, innovatív üzemanyag-gazdaságossági, termékminőségi és abroncsbiztonsági megoldásokon a több mint 600 K+F mérnökből álló, egész világot körbehálózó Giti Tire munkacsoport dolgozik.

Nyári gumiabroncsok

A Sportactive 2 és Sportactive 2 SUV hamisítatlan UHP gumiabroncs, amely a legnehezebb körülmények között is megállja a helyét.
A termék legfőbb jellemzői a páratlan tapadás és a rövid fékút nedves útfelületen.

A GT Radial FE2 és FE2 SUV igazi nagy teljesítményű gumiabroncs, amelyet az európai gépjárművezetők igényeit szem előtt tartva terveztek. Tökéletes választás a közepes és a nagy méretű európai személygépkocsikhoz. A termék
legjobb tulajdonságai közé tartozik, hogy nedves útfelületen is biztonságos, nagy futásteljesítményt, sima vezetési élményt és kényelmet nyújt, emellett rendkívül üzemanyag-takarékos. A GT Radial FE2 a TÜV teszten is remekelt.

A Champiro FE1 egyesíti magában a csendes, kényelmes vezetés élményét és az ideális kezelhetőséget a kiemelkedő teljesítménnyel és üzemanyag-takarékossággal.

A leggyorsabban fejlődő kategóriájában, a Savero SUV-t továbbra is pozitívan értékelik a független bírálók, és partnereink fantasztikus visszajelzései alapján e mintázat népszerűsége a közepes és kisméretű SUV és CUV tulajdonosok között egyre növekszik.
kisteherautók piaca továbbra is erőteljesen teljesít, a Maxmiler PRO egyre jobban elismert és értékesített márkává vált. 


Nyári Személy- és Kisteherautó Gumiabroncs Katalógus

Négyévszakos abroncsok

A négyévszakos abroncsok közül a GT Radial 4 Seasons és 4 Seasons SUV-ot gyártják a személygépjárműkre, a Maxmiler AllSeasont pedig a kisteherabroncsokra. 

Nyári Személy- és Kisteherautó Gumiabroncs Katalógus

Téli gumiabroncsok

A GT Radial téli abroncsainak fejlesztésekor az európai időjárás tuladonságai voltak irányadóak, így valamennyi abroncsunk tökéletes alternatívaként szolgálhat, amennyiben téli abroncsot keres.

A téli személygépkocsi szegmensben a Champiro WinterPro HP, a megújult Champiro Winterpro2 és 2 SUV-val együtt szavatolja a biztonságos és komfortos utazás élményét, a legalattomosabb időjárási körülmények között is. Kisteher kategóriában évek óta töretlen népszerűségnek örvend Maxmiler WT2 abroncsunk.  

Téli Személy- és Kisteherautó Gumiabroncs Katalógus