YOKOHAMA GUMIABRONCSOK

Csúcsminőség, japán technológia

EGY GLOBÁLIS MÁRKANÉV 1917 ÓTA
 A Yokohama Rubber Group és a YOKOHAMA Rubber Co., Ltd. a világ 8. legnagyobb gumiabroncs-gyártó vállalata, 113 leányvállalattal, valamint 35 társvállalattal világszerte. 

Több, mint 100 éves a YOKOHAMA

A YOKOHAMA Rubber vállalatot 1917. október 13-án, a márkanévvel megegyező nevű városban alapították, a japán piacot gumitermékekkel ellátó vállalkozásként, ami akkoriban kulcsszerepet játszott Japán modernizációjában. A cég számos kihíváson ment keresztül a hosszú évek alatt – beleértve a nagy Kanto földrengést, a második világháborút, az 1965-ös gazdasági válságot, a 70-es évek olajkrízisét, a japán gazdaság 1980-as évekbeli összeomlását és a 2008-as világválságot – míg globális vállalattá nőtte ki magát. Tudjon meg még többet a YOKOHAMA gumiabroncsokról a márka magyar nyelvű weboldalán, illetve Facebook oldalán.

Logo 100
Prémium autógyártók gumiabroncs partnere

A YOKOHAMA abroncsait világszerte alkalmazzák autógyártó vállalatok elsőszerelésű abroncsként járművek széles skálájánál, kezdve a szuper-sportautóktól (Porsche), a kisautókon (Smart) és crossovereken (Dodge, FIAT, Lancia) át egészen a luxus márkák típusaiig (Mercedes, AUDI). 

YOKOHAMA OE Partnerek teljes listája

Nyári gumiabroncsok

ADVANKínálatunk vezetője. Azoknak, akik ismerik az igazi teljesítményt. A név, amely csak a csúcsteljesítményű abroncsainkon szerepel. Gyors, kényelmes, eredeti, energiával teli.

ADVAN Sport V107- Rendkívül sportos teljesítmény prémium kényelemmel és kialakítással.

BluEarthA YOKOHAMA „környezet-, ember- és társadalombarát” nemzetközi gumiabroncsmárkája, amely nem csupán kimagaslóan környezetbarát teljesítményre, de a járművezetőkre, utasokra ható egyes terhek és a környezet-terhelés csökkentésére is képes.

BluEarth ES32 - Extra minőségű, globális szabadalom – gumiabroncs egy fenntarthatóbb világért.

GEOLANDAR - Kemény terepen vagy a városi utakon, dugóban vagy 5 csillagos hotel előtt állva, a GEOLANDAR abroncsok ugyanúgy nem ismernek határt, mint Ön! Élvezze az all-terrain teljesítményt, amit csak a YOKOHAMA több mint 20 éves innovációs technológiai tapasztalata nyújthat.

Geolandar  A/T G015 - Kivételes terepjáró gumiabroncs továbbfejlesztett technológiákkal.


Töltse le katalógusunkat és találja meg az Ön igényeinek legmegfelelőbb YOKOHAMA abroncsot!

Nyári Személy- és Kisteherautó Gumiabroncs Katalógus

YOKOHAMA ADVAN Termékkatalógus 2022

Négyévszakos gumiabroncsok

A négyévszakos abroncsok esetében a BluEarth-4S AW21-et tervezték személygépjárműre, míg a BluEarth-Van All-Season RY61-et pedig tehergépjárművekre.

Nyári Személy- és Kisteherautó Gumiabroncs Katalógus

Téli gumiabroncsok

Az innovatív abroncsfejlesztési technológiának hála a YOKOHAMA téli kínálatában számos, speciális  futófelületi kialakítással és gumi-keverékkel ellátott abroncsot találhat, amelyek könnyedén megbirkóznak a téli körülmények kihívásaival.

BluEarth V906 - Magasabb szintű élmény a téli vezetésben. Nagy teljesítményű autók, SUV modellek, kompakt modellek tökéletes tartozéka.

V903 - Kiváló tapadás kis méretű és kompakt autókhoz

WY01 - Magabiztos téli teljesítmény és tartósság kisteherautók számára

Nézze át katalógusunkat és válassza ki a tökéletes abroncsot!

Téli Személy- és Kisteherautó Gumiabroncs Katalógus

 

Facebook nyereményjáték szabályzat