YOKOHAMA GUMIABRONCSOK

Csúcsminőség, japán technológia

EGY GLOBÁLIS MÁRKANÉV 1917 ÓTA
 A Yokohama Rubber Group és a YOKOHAMA Rubber Co., Ltd. a világ 7. legnagyobb gumiabroncs-gyártó vállalata, 158 leányvállalattal, valamint 50 értékesítési partnerrel világszerte. Ismerje meg a YOKOHAMA vállalatot a társaság hivatalos weboldalán: https://www.y-yokohama.com/global/

2017 - 100 éves a YOKOHAMA

A YOKOHAMA Rubber vállalatot 1917. október 13-án, a márkanévvel megegyező nevű városban alapították, a japán piacot gumitermékekkel ellátó vállalkozásként, ami akkoriban kulcsszerepet játszott Japán modernizációjában. A cég számos kihíváson ment keresztül a hosszú évek alatt – beleértve a nagy Kanto földrengést, a második világháborút, az 1965-ös gazdasági válságot, a 70-es évek olajkrízisét, a japán gazdaság 1980-as évekbeli összeomlását és a 2008-as világválságot – míg globális vállalattá nőtte ki magát. Az évfordulóra a YOKOHAMA már az elkövetkező száz év növekedésére készített víziót, egy olyan vállalatként, ami termékeivel az emberek életét teszi gazdagabbá, éljenek bárhol is a világon. Tudjon meg még többet a YOKOHAMA gumiabroncsokról a márka magyar nyelvű weboldalán: http://www.yokohama.hu/

Logo 100
Prémium autógyártók gumiabroncs partnere

A YOKOHAMA abroncsait világszerte alkalmazzák autógyártó vállalatok elsőszerelésű abroncsként járművek széles skálájánál, kezdve a szuper-sportautóktól (Porsche), a kisautókon (Smart) és crossovereken (Dodge, FIAT, Lancia) át egészen a luxus márkák típusaiig (Mercedes, AUDI). YOKOHAMA OE Partnerek teljes listája

Chelsea FC Partnerség

A YOKOHAMA elkötelezett azon sport klubok iránt, akik nap mint nap kemény munkával fejlesztik képességeiket, és a legmagasabb szintű csapatjátékot játsszák a fair play szabályai szerint. Ezen értékeket a YOKOHAMA az egyik legnépszerűbb sportágon, a labdarúgáson keresztül kívánja terjeszteni a világban, ezért partnerségre lépett a Chelsea FC-vel, akik legfőbb képviselői ennek a filozófiának.

A Chelsea FC többszörös bajnokcsapatként szerzett tapasztalataiból, és az általuk képviselt szigorú fairplay szabályokból szeretne a YOKOHAMA is profitálni, és ezt a tudást átültetni más érdekeltségi területeire is, mint például a motorsport. A YOKOHAMA és a Chelsea FC ezért a szoros partnerségi viszonyának minden eszközével a közös növekedésen és eredményességen fog munkálkodni a jövőben is.

Kövesse a YOKOHAMA híreit a Facebookon!

CFC4 Logo
18093518 7430105 Image M 41 1567665187530
Nyári gumiabroncsok

ADVANKínálatunk vezetője. Azoknak, akik ismerik az igazi teljesítményt. A név, amely csak a csúcsteljesítményű abroncsainkon szerepel. Gyors, kényelmes, eredeti, energiával teli.

BluEarthA YOKOHAMA „környezet-, ember- és társadalombarát” nemzetközi gumiabroncsmárkája, amely nem csupán kimagaslóan környezetbarát teljesítményre, de a járművezetőkre, utasokra ható egyes terhek és a környezet-terhelés csökkentésére is képes.

GEOLANDAR - Kemény terepen vagy a városi utakon, dugóban vagy 5 csillagos hotel előtt állva, a GEOLANDAR abroncsok ugyanúgy nem ismernek határt, mint Ön! Élvezze az all-terrain teljesítményt, amit csak a YOKOHAMA több mint 20 éves innovációs technológiai tapasztalata nyújthat.

Töltse le katalógusunkat és találja meg az Ön igényeinek legmegfelelőbb YOKOHAMA abroncsot!

Nyári Személy- és Kisteherautó Gumiabroncs Katalógus

Téli gumiabroncsok

Az innovatív abroncsfejlesztési technológiának hála a YOKOHAMA téli kínálatában számos, speciális  futófelületi kialakítással és gumi-keverékkel ellátott abroncsot találhat, amelyek könnyedén megbirkóznak a téli körülmények kihívásaival.

BluEarth V905 - Magasabb szintű élmény a téli vezetésben. Nagy teljesítményű autók, SUV modellek, kompakt modellek tökéletes tartozéka.

W*drive V903 - Kiváló tapadás kis méretű és kompakt autókhoz

W*drive WY01 - Tartósság és biztonság a kiemelkedő téli teljesítmény mellett, kisteherautókhoz

Nézze át katalógusunkat és válassza ki a tökéletes abroncsot!

Téli Személy- és Kisteherautó Gumiabroncs Katalógus