AEZ Strike graphite - Megtekintés
Buy now
AEZ Strike graphite
8,0 X 18 | 8,5 X 19 | 9,0 X 20

“Próbáld ki és tarolni fog!” ahogy egy igazi amerikai bowling drukker mondaná. Az AEZ most kétszer tarol, miután bevezette a Strike modell második izgalmas színét. A matt grafit színezés különlegesen agresszív és merész megjelenést eredményez. 18, 19 és 20-as méretekben elérhető, ideális a magasteljesítményű SUV modellekre, úgy mint az Audi Q7, a Porsche Macan, BMW X-szériákra valamint a Mercedes GLE, GLC, GLA modellekre.

A domináns, masszív ugyanakkor sportos és elegáns megjelenés az AEZ tervezői számára a legfontosabb jelzők, a szín azonban nem a legfőbb díszítő elem, a sok hajlított küllő teszi igazán izgalmassá ezt a felnit, s a középrész is igazán szemet gyönyörködtető. Összességében az AEZ Strike egy nagyon kiegyensúlyozott modell. Tarolj vele!
Konfigurátor Próbálja fel a keréktárcsát konfigurátorunkkal autójára!
TÜV tanúsítvány TÜV tanúsítvány ehhez a keréktárcsához
Viszonteladó AEZ Viszonteladó keresése az Ön környezetében..
27.03.2020
Az Új AEZ Kaiman MINDEN RÉSZLETÉBEN PRECÍZ Bemutatkozik az AEZ ...
További információ
AEZ Strike graphite - Méretek és adatok
8,0 X 18 | 8,5 X 19 | 9,0 X 20

Technikai információk:

Adatok Strike graphite GRAPMA*: 8,00 X 18"

Ajánlott ár: 60970,- HUF Méretek felninként

PITCH CIRCLE DIAMETER (PCD):
Offset (ET):

* GRAPMA = Graphite matt

5/108.0
40.0
45.0
5/112.0
50.0
5/114.3
40.0
5/127.0
38.0

minden ALCAR acéltárcsa szerelhető tpms szenzorokkal


Az abroncsnyomás-ellenőrző rendszer (TPMS) egy, az autó gyárilag beépített rendszer, amely folyamatosan monitorozza a kerekekben lévő légnyomást. Az Európai Unió előírása szerint minden 2014. november után regisztrált autóban kell ilyen rendszernek lennie.

Minden ALCAR keréktárcsa kompatibilis a vezeték nélküli direkt rendszerek szenzoraival immár a 2012-es év kezdete óta, így az ALCAR partnereinek semmilyen fennakadást nem fog okozni az új előírás a jövőben.

Az ALCAR komplex megoldása:
  • ALCAR szenzorok
  • ALCAR programozó eszközök
  • ALCAR szerelési eszközök és pótalkatrészek
  • ALCAR telefonos ügyfélszolgálat
  • ALCAR TPMS szenzorok és eszközök a Webshopban
  • ALCAR képzések
ÉRDEKLŐDJÖN AZ ALCAR-NÁL, MIELŐTT DÖNTÉST HOZNA!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A TPMS RENDSZEREKRŐL
RDKS
 

Mcgard kerékőrök

KIVÁLÓ MINŐSÉG, MAXIMÁLIS BIZTONSÁG

Mi az a kerékőr?
A kerékőr teljesen egyedi kódolásának és kialakításának köszönhetően megvédi kerekeit a lopástól. Alkalmazásakor kerekenként 1-1 csavart vagy anyát –
függetlenül attól, hogy hány kerékcsavar vagy anya fogja fel a kereket az autóra
– kell kerékőrre cserélni. Ezt követően a kerekeket  kizárólag a kerékőrhöz kapott speciális közbetéttel lehet leszerelni az autóról, biztonságot nyújtva tulajdonosának az esetleges károkkal szemben.

Milyen kerékőrt válasszak az autómra?
A McGard Kerékőr Konfigurátorával egyszerűen és gyorsan kiválaszthatja a kerékőr csavar típusát, ami az Ön autójára technikailag tökéletesen megfelel.

Miért a McGard?
A már 1964. óta kerékőröket gyártó McGard termékeit teljesen egyedi kialakításuk, a kódolás, valamint a kiváló minőség különbözteti meg más kerékőröktől.

A minőség pillérei:
  • Nyersanyag: A McGard kerékőrei kifejezetten a vállalat számára előállított, edzett acélból készülnek, amely megfelel a legszigorúbb OEM szabványoknak.  A fejet speciális eljárással készített króm-bevonat védi a korrózió ellen, méretpontos kialakításának köszönhetően használata, felhelyezése egyszerű.
  • Kódolás: A kerékőr mintázatát számítógépekkel tervezik, az egyedi, védjegyül szolgáló kódolási mintázat révén végtelen számú variációs lehetőséget McGard kerékőrök.
Bővebben a McGard kerékőrökről: https://mcgard.de/

VISZONTELADÓINK
mcgard