DEZENT Leichtmetallräder logo
DEZENT TG 5-spoke alloy wheel DEZENT TG 5-spoke alloy wheel ABE ECE Mercedes DEZENT TG 5-Speichen alloy wheel extreme side view 16 17 18 inches

TG

SILVER

Az új TG-vel a, DEZENT-nek már Mercedeshez is van portfóliója teljes

Egy teljesen télálló dizájn azon tulajdonságok alapján, amit a Mercedes használók műszaki paraméterek és külső tekintetében elvárnak egy alu felnitől. A diszkrét és mégis hatásos, 5 küllős kialakítás a globálissá vált ám klasszikus megjelenést célozza meg, miközben a kidolgozása kifinomultságot és modernitást tükröz. A domború kialakítás dupla küllős megjelenést adnak a keréknek, amely a hangsúlyos középponti résszel kombinálva egyaránt erőteljes és harmonikus megjelenést biztosít számára. A domború és homorú felszín váltakozása még a legkisebb méretet is divatos, szemet gyönyörködtető felnivé varázsolja. 

Műszakilag, a DEZENT TG is a legkorszerűbbek egyike, sőt úttörő a maga nemében. Mint az ALCAR Csoport egyéb márkái esetében is - fel van készítve az abroncsnyomás ellenőrző rendszerekhez (TPMS), melyek 2014 novembere óta kötelezőek az EU-ban. A Mercedes direkt szenzorokat használ, melyhez a DEZENT TG megfelelő kialakítással rendelkezik. A divatos külső egyben bürokrácia mentes: a leggyakoribb méretekben (A-, B-, C-, E-Osztály, CLA) ECE által jóváhagyottak, a felnibe öntött jóváhagyási számmal, így nincs szükség sem típus engedélyre, sem bármilyen betétlapra a használathoz. 
Csak szerelje fel autójára és már indulhat is!

TG - Méretek és adatok Szín:
Furatok száma / csavarfurat átmérő: 5/112.0
ET szám:
38.0
49.0
Ajánlott ár:
58822,- Ft / felni (bruttó)