DEZENT Leichtmetallräder logo
DEZENT TG dark alloy wheel 5 double spokes DEZENT TG dark alloy wheel frontal black body polished front

TG dark

BLACK POLISHED

A speciális kialakítása az új DEZENT TG dark könnyűfém felnit különösen vonzóvá teszi.

Ez a dizájn, kimondottan a Mercedes modellekhez készült. Kombinálja a matt fekete testet a polírozott éllel, mely jelképes feszültséget kelt a különböző felületek között. A széles sötét, üregek a küllők középpontjában azt a képzetet keltik, hogy a DEZENT TG dark dupla küllős. Egy igazán megnyerő tulajdonság! Ötvözve a karcsú, polírozott felni peremmel és a kompakt aggyal ez a fekete kerék még kis méretben is sportos és kidolgozott látszatot kelt. Ez a könnyűfém felni ezért ideális a legújabb Mercedes flották dinamikus sziluettjével. 

A TG és TG dark ismét megmutatja, hogy a DEZENT képes egy felnit teljesen egyedivé tenni a különböző felületek játékával. Műszakilag, mindkét választás - mint általában az ALCAR Csoport egyéb márkái esetében is - fel van készítve az abroncsnyomás ellenőrző szenzorok (TPMS) befogadására, melyek 2014 novembere óta kötelezően használandóak az EU-ban. A Mercedes másfajta mérési rendszert használ, melyhez mind a DEZENT TG és a TG dark is megfelelő rovátkákkal rendelkezik. 
A bürokráciával sem kell vesződnie. A leggyakoribb méretekben (A-, B-, C-, E-Osztály, CLA) ECE által jóváhagyottak, a felnibe öntött jóváhagyási számmal, így nincs szükség típus engedélyre, vagy bármilyen betétlapra használatukhoz. S amennyiben ez még mindig nem elegendő indok, a DEZENT 3 év garanciát vállal könnyűfém keréktárcsáira.

TG DARK
TG dark - Méretek és adatok Szín:

Nem található adat