DEZENT Leichtmetallräder logo
DEZENT TY Alufelge side DEZENT TY Alufelge front five 5 spokes DEZENT TY Alufelge extreme side ABE

TY

SILVER

A DEZENT TY egy klasszikus, időtlen felni, amelynek kivételessége, mint a felik esetében mindig, a részletekben rejlik.

A keréktárcsák, az autók "súlyos" komponensei, rugózatlan részeknek. Az optimalizálás, vagyis a súlycsökkentés ezen a területen jelentős javulást ért el, így hozzájárul az üzemanyag-fogyasztás, és ezáltal a CO2-kibocsátás csökkentéséhez. Az általános szabály az, hogy minél kisebb a rugózatlan komponensek tömege, annál jobb a jármű vezetési tulajdonsága. Ezért a DEZENT kifejlesztette az új TY modellt, szem előtt tartva a lehető legjobb kapcsolatot az anyag szilárdsága és súlya között. 

A modern megjelenés annak köszönhető, hogy az alapokig lecsupaszított, konvex és homorú felületek optimálisan keverednek, így számos modellhez tökéletesen passzolnak a 4- és 5-lyukas és a 15-18 hüvelykes tartományban. A DEZENT TY klasszikus eleganciája olyan modellekhez illik, mint a VW Golf, a VW Passat, az Audi A4 Avant vagy a Mercedes C-osztály. Továbbá a VTA (Németországban ABE) tanúsítvány miatt a regisztrálást is megspórólja. Röviden, csak: plug & drive. 
Nyitott formája miatt ez az új ötlyukas kivitel roppant meggyőzőnek tűnik, így tökéletes alternatívát kínál a drágább eredeti kerekekhez képest, különösen a kompakt autók körében.

TY - Méretek és adatok Szín:
Furatok száma / csavarfurat átmérő: 4/100.0 5/100.0 5/112.0
ET szám:
35.0
40.0
45.0
40.0
46.0
Ajánlott ár:
47328,- Ft / felni (bruttó)