DEZENT TJ dark - Megtekintés
Buy now
DEZENT TJ dark
8,0 X 16 | 8,0 X 17 | 8,0 X 18

A német DEZENT gyár úgy véli, a fekete gyönyörű! Ezért festette feketére az új DEZENT TJ dark könnyűfém keréktárcsát, melyet a SUV-khez, 4x4-ekhez és 6 lyukú pick-up-okhoz fejlesztett. A robosztus megjelenésének a polírozott előlap ad hangsúlyos külsőt, lekerekítve a meglévő dizájnt.
A 6 küllős kerék meggyőzően kombinálja a fekete alapot, a polírozott területekkel a küllő élein, a felni peremén és a teljes agy résznél. A küllőket kicsit szélesebbre tervezték így adva a felninek egy stabilabb, ütősebb és ízlésesebb külsőt. Funkcionálisan szintén meggyőző. A sima felszínnek köszönhetően az egy darabból öntött kereket akár egy kemény, off-road nap után is könnyen lehet tisztítani. Így elmondhatjuk, hogy a TJ dark nagyon alkalmas a Kemény Munkákhoz, és így a Toyota Landcruiserekre, Mitsubishi L200-akra, Pajerokra és így tovább, egészen az off-road autózásig. Ezekhez a nehéz járművekhez a DEZENT mérnökei egy 1017 kg-ig terhelhető felnivel rukkoltak elő.
Műszaki adataiban a TJ dark a legkorszerűbb, és természetesen teljesen TPMS-kész. Az ALCAR Csoport összes márkája úttörő szerepet visz a területen és tökéletesen fel van készítve az új EU szabályozásnak, miszerint a 2014 novemberétől forgalomba hozott új autók számára kötelező az abroncsnyomás ellenőrző rendszer (TPMS) beépítése. Hovatovább gépjárművek nagy számához műbizonylat is elérhető, mellyel a regisztrációs procedúra szükségtelen. Ha pedig más külsejűt keres, válassza az elegáns ezüst kivitelű TJ-t.
Konfigurátor Próbálja fel a keréktárcsát konfigurátorunkkal autójára!
TÜV tanúsítvány TÜV tanúsítvány ehhez a keréktárcsához
Viszonteladó DEZENT Viszonteladó keresése az Ön környezetében..
DEZENT TJ dark - Méretek és adatok
8,0 X 16 | 8,0 X 17 | 8,0 X 18

Technikai információk:

Adatok TJ dark BLPO*: 7,00 X 16"

Ajánlott ár: 51550,- HUF Méretek felninként

PITCH CIRCLE DIAMETER (PCD):
Offset (ET):

* BLPO = Black/polished

6/114.3
45.0
6/139.7
38.0
55.0

minden ALCAR acéltárcsa szerelhető tpms szenzorokkal


Az abroncsnyomás-ellenőrző rendszer (TPMS) egy, az autó gyárilag beépített rendszer, amely folyamatosan monitorozza a kerekekben lévő légnyomást. Az Európai Unió előírása szerint minden 2014. november után regisztrált autóban kell ilyen rendszernek lennie.

Minden ALCAR keréktárcsa kompatibilis a vezeték nélküli direkt rendszerek szenzoraival immár a 2012-es év kezdete óta, így az ALCAR partnereinek semmilyen fennakadást nem fog okozni az új előírás a jövőben.

Az ALCAR komplex megoldása:
  • ALCAR szenzorok
  • ALCAR programozó eszközök
  • ALCAR szerelési eszközök és pótalkatrészek
  • ALCAR telefonos ügyfélszolgálat
  • ALCAR TPMS szenzorok és eszközök a Webshopban
  • ALCAR képzések
ÉRDEKLŐDJÖN AZ ALCAR-NÁL, MIELŐTT DÖNTÉST HOZNA!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A TPMS RENDSZEREKRŐL
RDKS
 

Mcgard kerékőrök

KIVÁLÓ MINŐSÉG, MAXIMÁLIS BIZTONSÁG

Mi az a kerékőr?
A kerékőr teljesen egyedi kódolásának és kialakításának köszönhetően megvédi kerekeit a lopástól. Alkalmazásakor kerekenként 1-1 csavart vagy anyát –
függetlenül attól, hogy hány kerékcsavar vagy anya fogja fel a kereket az autóra
– kell kerékőrre cserélni. Ezt követően a kerekeket  kizárólag a kerékőrhöz kapott speciális közbetéttel lehet leszerelni az autóról, biztonságot nyújtva tulajdonosának az esetleges károkkal szemben.

Milyen kerékőrt válasszak az autómra?
A McGard Kerékőr Konfigurátorával egyszerűen és gyorsan kiválaszthatja a kerékőr csavar típusát, ami az Ön autójára technikailag tökéletesen megfelel.

Miért a McGard?
A már 1964. óta kerékőröket gyártó McGard termékeit teljesen egyedi kialakításuk, a kódolás, valamint a kiváló minőség különbözteti meg más kerékőröktől.

A minőség pillérei:
  • Nyersanyag: A McGard kerékőrei kifejezetten a vállalat számára előállított, edzett acélból készülnek, amely megfelel a legszigorúbb OEM szabványoknak.  A fejet speciális eljárással készített króm-bevonat védi a korrózió ellen, méretpontos kialakításának köszönhetően használata, felhelyezése egyszerű.
  • Kódolás: A kerékőr mintázatát számítógépekkel tervezik, az egyedi, védjegyül szolgáló kódolási mintázat révén végtelen számú variációs lehetőséget McGard kerékőrök.
Bővebben a McGard kerékőrökről: https://mcgard.de/

VISZONTELADÓINK
mcgard