AEZ Antigua - Megtekintés
Buy now
AEZ Antigua
8,0 X 18 | 8,5 X 19 | 9,5 X 19 | 8,5 X 20 | 9,5 X 20

Antigua a világ legcsodálatosabb helyeinek egyike, a Karib-tenger szívében található Kis-Antillák szigeteinek gyöngyszeme, kiváló helyszín a vitorlázásra, yachtozásra. Az AEZ yacht-világgal való szoros kapcsolatát igazolja, hogy saját RC44 hajója is harcba száll a pontokért a “royal league” versenyben.

Az AEZ Antigua tökéletes elnevezése az új keréktárcsának, amelyet kifejezetten a BMW luxus modelljeire terveztek. Annak ellenére, hogy a név spanyolul annyit tesz “idős”, itt bizonyosan a gyorsaságot és mozgékonyságot testesíti meg. Akárcsak a versenyhajók vonalvezetését, az AEZ könnyűfém felniket is a ránehezedő terhelés csökkentésére és a tömeg megfelelő elosztására fejlesztették ki. Ez a legmegfelelőbb módja, hogy a nagyméretű BMW modelleket kényelmessé, ugyanakkor sportossá varázsoljuk.

Az új AEZ modellt a kifejezetten nagyméretű BMW gépjárművekre tervezték. A fejlesztők és mérnökök az 5,6 és 7-es modellekre helyezték a hangsúlyt a tárcsa kialakításakor. Ezek a tekintélyt parancsoló járművek nemességet tükröznek, amely képbe az AEZ Antigua tökéletesen beleillik. A küllők 10 párban, különleges kialakítással futnak ki az abroncsok felé. A látószögtől függően a küllők ötszögben, vagy hatszögben helyezkednek el egymáshoz viszonyítva.
 
Az Antigua úgy illeszkedik a BMW modellekhez, akár egy remekbe szabott öltöny a viselőjéhez, felszerelésekor nincs szükség semmiféle átalakításra. Egy igazi “plug & play” modellről beszélhetünk. A prémium gyártó AEZ egyedileg készíti el különböző desig-okkal és technológiákkal a legkiválóbb modelleket a BMW csúcskategóriáinak számára.

A modell megtalálható High Gloss és Matt Black változatokban
Konfigurátor Próbálja fel a keréktárcsát konfigurátorunkkal autójára!
TÜV tanúsítvány TÜV tanúsítvány ehhez a keréktárcsához
Viszonteladó AEZ Viszonteladó keresése az Ön környezetében..
27.03.2020
Az Új AEZ Kaiman MINDEN RÉSZLETÉBEN PRECÍZ Bemutatkozik az AEZ ...
További információ
AEZ Antigua - Méretek és adatok
8,0 X 18 | 8,5 X 19 | 9,5 X 19 | 8,5 X 20 | 9,5 X 20

Technikai információk:

Adatok Antigua HG*: 8,00 X 18"

Ajánlott ár: 84170,- HUF Méretek felninként

PITCH CIRCLE DIAMETER (PCD):
Offset (ET):

* HG = High gloss

5/120.0
20.0
30.0

minden ALCAR acéltárcsa szerelhető tpms szenzorokkal


Az abroncsnyomás-ellenőrző rendszer (TPMS) egy, az autó gyárilag beépített rendszer, amely folyamatosan monitorozza a kerekekben lévő légnyomást. Az Európai Unió előírása szerint minden 2014. november után regisztrált autóban kell ilyen rendszernek lennie.

Minden ALCAR keréktárcsa kompatibilis a vezeték nélküli direkt rendszerek szenzoraival immár a 2012-es év kezdete óta, így az ALCAR partnereinek semmilyen fennakadást nem fog okozni az új előírás a jövőben.

Az ALCAR komplex megoldása:
  • ALCAR szenzorok
  • ALCAR programozó eszközök
  • ALCAR szerelési eszközök és pótalkatrészek
  • ALCAR telefonos ügyfélszolgálat
  • ALCAR TPMS szenzorok és eszközök a Webshopban
  • ALCAR képzések
ÉRDEKLŐDJÖN AZ ALCAR-NÁL, MIELŐTT DÖNTÉST HOZNA!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A TPMS RENDSZEREKRŐL
RDKS
 

Mcgard kerékőrök

KIVÁLÓ MINŐSÉG, MAXIMÁLIS BIZTONSÁG

Mi az a kerékőr?
A kerékőr teljesen egyedi kódolásának és kialakításának köszönhetően megvédi kerekeit a lopástól. Alkalmazásakor kerekenként 1-1 csavart vagy anyát –
függetlenül attól, hogy hány kerékcsavar vagy anya fogja fel a kereket az autóra
– kell kerékőrre cserélni. Ezt követően a kerekeket  kizárólag a kerékőrhöz kapott speciális közbetéttel lehet leszerelni az autóról, biztonságot nyújtva tulajdonosának az esetleges károkkal szemben.

Milyen kerékőrt válasszak az autómra?
A McGard Kerékőr Konfigurátorával egyszerűen és gyorsan kiválaszthatja a kerékőr csavar típusát, ami az Ön autójára technikailag tökéletesen megfelel.

Miért a McGard?
A már 1964. óta kerékőröket gyártó McGard termékeit teljesen egyedi kialakításuk, a kódolás, valamint a kiváló minőség különbözteti meg más kerékőröktől.

A minőség pillérei:
  • Nyersanyag: A McGard kerékőrei kifejezetten a vállalat számára előállított, edzett acélból készülnek, amely megfelel a legszigorúbb OEM szabványoknak.  A fejet speciális eljárással készített króm-bevonat védi a korrózió ellen, méretpontos kialakításának köszönhetően használata, felhelyezése egyszerű.
  • Kódolás: A kerékőr mintázatát számítógépekkel tervezik, az egyedi, védjegyül szolgáló kódolási mintázat révén végtelen számú variációs lehetőséget McGard kerékőrök.
Bővebben a McGard kerékőrökről: https://mcgard.de/

VISZONTELADÓINK
mcgard