Új felnik az ALCAR kínálatában

  • 2 új AEZ dizájn 4 színváltozatban
  • 3 új DOTZ dizájn 6 színváltozatban
  • DOTZ Suzuka új színváltozatban és 4 új méretben
  • DEZENT TR új színváltozatban és új applikációkkal
  • Többnyire papírmunka nélkül felszerelhetők az ECE és ABE tanúsítványoknak köszönhetően
  • Elérhetők 2021 tavaszától


Az ALCAR a 2021-es új évet ünnepi dizájn-tűzijátékkal kezdi. Öt új modell összesen tizenkét különböző színváltozata lesz elérhető, hogy az autó rajongók jövő tavasztól az új felnikkel még különlegesebbé tehessék autóikat. Az új modellek szerelhetők lesznek középkategóriás- és luxus modellekre egyaránt. Az ECE és az ABE tanúsítványoknak köszönhetően többnyire papírmunka nélkül alkalmazhatók

AEZ FELNIK


AEZ Leipzig

Prémium kategóriás SUV modellekhez
Az új AEZ Leipzig felnit Y-küllős kialakításával a legkedveltebb SUV modellekhez tervezték. A német abroncsgyártó fejlesztési részlege a 20 és 22 hüvelyk közötti teljes dimenziótartományra összpontosított. Az ECE tanúsítvány, illetve a papírmunka nélküli alkalmazás jóvoltából így a prémium SUV szegmens legnépszerűbb modelljeire szerelhető, ilyen például a Porsche Cayenne, a BMW X5, X6, a Range Rover és Range Rover Sport.

                   

 

AEZ Aruba

Sportosan elegáns felni középkategóriás modellekhez.
Az AEZ új Aruba modellje a teljes kikapcsolódást és a kompromisszumok nélküli vezetési élményt jelenti. A német prémium abroncsgyártó új, regisztráció mentes AEZ könnyűfém felnijét kimondottan középkategóriás modellek számára fejlesztették ki. A tervezésnél nagy hangsúlyt fektettek a részletekre. Fontos szerepet kaptak a változatos dizájn elemek, mint például a 3 dimenziós, V-alakú, sokküllős kialakítás.

                     

DOTZ FELNIK

DOTZ LagunaSeca

Keresztküllős kialakítás.
A DOTZ fegyverszürke, valamint frontpolírozott fegyverszürke színváltozatokban elérhető új, keresztküllős kialakítású felnijét olyan középkategóriás és felső-középkategóriás modellek számára tervezték, mint a BMW 3-mas, 4-es, 5-ös és 8-as szériája, vagy az Audi A3-tól kezdve az Audi A7 modellig. A DOTZ új könnyűfém felnije a VTA jóváhagyásnak köszönhetően ideális választás lehet a 2021-es tavaszi felnicseréhez.

.

        

 

DOTZ Spa

Stílusos többküllős felni kompakt- és középkategóriás modellekhez.
Aszimmetrikus, 10 küllős kialakítás egy kis csavarral. Egyszerű, univerzális, stílusos, agresszív megjelenés. A DOTZ Spa fényes fekete frontpolírozott és matt fekete színváltozatokban kaphatók 7,5x17″ és 8x19″ közötti méretekben. Tökéletesen illeszkedik olyan kompakt és középkategóriás modellekre, mint például a VW Golf, a VW Polo, a Mazda 3, a Ford Focus, az Audi A3 és a Seat Leon. A legtöbb autómodell esetében papírmunka nélkül felszerelhetők a VTA jóváhagyásnak köszönhetően.

.

 

        

 

DOTZ Sepang blaze

Magas fényű polír turbódinamika
A DOTZ történetében először nem csak egy új extrovertált felni dizájnt mutatunk be turbó hálós kinézettel, hanem megmutatjuk a DOTZ Sepang blaze-zel azt is, ami jelenleg lehetséges a festéstechnológia területén. Vizuálisan eltolt külső „turbógyűrűvel”, sportos keresztszárnnyal, ami tökéletesen illeszkedik olyan kompakt autókhoz, mint a VW Golf, Ford Focus, Seat Leon, Audi A3 és Hyundai i30. Kizárólag 8x19” méretben érhető el, így a Sepang blaze igazi exkluzivitás a DOTZ kínálatában.

 

DOTZ Suzuka blaze

Különleges kiegészítő ezüst front polírral
Nagy sikerének köszönhetően, a már korábban bemutatott Suzuka modell új színváltozatban érhető el: ezüst, front polír küllőkkel.

A magasfényű polír és az ezüst felület kombinációját egy speciálisan kifejlesztett festék biztosítja, amely további fémes részecskék alkalmazásával kettős fényű hatást vált ki.
Ezenkívül a DOTZ további négy mérettel bővítette a Suzuka családot.
A BMW 3-mas és 4-es széria vezetői számára az új ECE jóváhagyással, beleértve a tengelyenként eltérő szélességű szetteket is, a felnik 8x19, 8,5x19, 8x20 és 8,5x20 méretben kaphatók. A DOTZ 2021 tavaszától kezdve így összességében már három különböző színváltozatban kínálja ezt a sportosan elegáns dizájnt: fényes fekete, fekete front polír és ezüst front polír kivitelben.

DEZENT

DEZENT TR

Új színváltozat és új méret ECE és VTA tanúsítvánnyal.
A DEZENT kibővítette a sportos TR kialakítású termékportfólióját egy újabb színnel és egy további fontos mérettel. Az új fényes fekete „diamond cut” DEZENT TR dark nagyon jól passzol minden színű autóra, dinamikus kontrasztot  képezve a felnik és a kasztni között.
A 7,5 x 18” méret hozzáadásával a DEZENT kibővítette az ECE és VTA tanúsítvánnyal, papírmunka nélkül felszerelhető felnik körét az alábbi modelleknél: VW Golf, VW Passat, Seat Leon és Seat Altea, Skoda Oktavia és Skoda Oktavia Scout, valamint Mercedes A- és B osztály.

A DEZENT TR összesen három különböző színváltozatban kapható: ezüst, fényes fekete és fényes fekete front polír.

 

               

Az ECE a papírmunka mentességet jelenti.

Az ECE tanúsítvánnyal rendelkező felnik Európa-szerte külön papírmunka nélkül azonnal felszerelhetők. Egy "ECE" tanúsítvánnyal rendelkező felni műszakilag 100%-osan megegyezik a gyári felnivel, felszereléséhez az eredeti gyári csavarok használhatók. Ezenkívül ezek az utángyártott felnik általában sokkal vonzóbbak árban, így jobb alternatívái lehetnek a drágább eredeti felniknek.

ALCAR 3D felni konfigurátor. Digitális kerék-gardrób.

Az ALCAR 3D felni konfigurátor 360° fokban forgathatónézeteinek felbontása és megjelenítése tovább javult a legújabb modelleknél. Minden új autómodellel és felni dizájnnal kiegészült, a kiválasztott felniazonnal látható élethű, fotó minőségben a kívánt járművön. A vizuális élményen kívül a felhasználó minden fontos technikai információt megkap a felnikről, az abroncsokról és a gumiabroncs-nyomásmérő érzékelőkről (TPMS). A zöld "AJÁNLOTT" szűrő azt jelzi, hogy a választott szett technikailag 100% -ban jóváhagyott és szerelhető az adott autóra, és nincs szükség további átalakításra!

Próbálja ki most: ALCAR 3D FELNI KONFIGURÁTOR