Alcar

Megújultak TPMS termékeink
A TPMS jövője az ALCAR!

Megújultak TPMS termékeink

Mint azt már jól tudjuk, az Európai Unió rendeletének megfelelően 2014. november 1-től kizárólag abroncsnyomás ellenőrző rendszerrel (TPMS) felszerelt személyautókat lehet regisztrálni. Ebben már nincs semmi új!

Óriási újdonság viszont, hogy 2020 augusztusától az ALCAR egy teljesen megújult, újgenerációs TPMS termékpalettát kínál Partnerei részére!

  • Új, a leggyorsabban tanuló szenzorok a piacon, egy új gyártótól
  • ​Profibb, felhasználó barátabb diagnosztikai eszköz
  • ​Új kiegészítő készletek
  • ​És a jól bevált online TPMS konfigurátor teszi teljessé az ALCAR új TPMS portfolióját.
Räder

TPMS - egy új korszak kezdete

2020. kiemelkedően fontos év lesz a TPMS eszközök szempontjából az autótulajdonosoknak és a műhelyeknek egyaránt. A vezetés módjától függően az akkumulátorok élettartama átlagosan 4–7 év.  Az egyre modernebb TPMS eszközök bevezetésével azonban 2020. jelentős változást hoz majd. Ez az időszak kiváló lehetőséget kínál majd a műhelyeknek szolgáltatásaik további bővítésére.

Az ALCAR továbbfejlesztette TPMS eszközeit - szem előtt tartva a vásárlók és a piac igényeit.

Az új fejlesztések az alábbiakból állnak:

• Megnövelt jármű-lefedettség a Plug & Drive és az Universal érzékelők számára
• Jelenleg a piac leggyorsabb szenzoros programozása
• Kompatibilitás javítása a független TPMS műhelyi eszközökkel
• Magasabb maximális sebesség jóváhagyás, akár 300 kp/h

 

3 újdonság az ALCAR-tól – TÜV-tanúsítvánnyal!

Plug&Drive. Az új “ALCAR Plug&Drive szenzor” előreprogramozott, így azonnal használatra kész. Ez megkíméli az autó- és abroncsszerelő műhelyeket a programozástól. Mindössze hat cikkszámmal a P&D rövidítésről már jól ismert szenzor az európai piacon az autómodellek 96% -át lefedi* és nem igényel programozást vagy konfigurálást. A Plug&Drive szenzor jelmondata: illessze és vezessen tovább. Az ALCAR P&D érzékelő azonban mindig teljesen programozható lesz, az ALCAR Universal szenzorral együtt pedig a jelenlegi piacon a leggyorsabban programozható eszközök.

Universal. Az új “ALCAR Universal szenzor” maximális rugalmasságot kínál, hiszen közel 99%-os* járműlefedettséget biztosít. Körülbelül 3-4 másodperc alatt az Universal szenzor jelenleg a leggyorsabb programozható eszköz a piacon. További előnye, hogy a programozás nem csak ALCAR márkájú TPMS eszközzel lehetséges. Az Universal szenzor 4 különböző szeleptípushoz alkalmazható: clamp-in silver, clamp-in black, clamp-in grey és snap-in black. Minden szempontból univerzális!

Single. Az új “ALCAR Single szenzor” egy előreprogramozott, utángyártott szenzor, mely szinte megegyezik a gyárival. 100%-ban megbízható és azonnal használatra kész. Alkalmazható a legtöbb európai autómodellhez. A Single szenzor mindenki számára egy költséghatékony alternatíva, hiszen a legnépszerűbb modellek esetében alkalmazható, így a tervek szerint nagy kereslet várható.

Az új ALCAR szenzorok esetében az intelligens áramforrás-kezelőnek és maximálisan megengedett sebességnek** (Vmax) köszönhetően az akkumulátorok várható élettartama megnőtt. Az új ALCAR SZENZOR generáció garantálja a gyári minőséget. A TÜV SÜD által tesztelt és tanúsított, nagyon magas követelmények és kemény feltételek mellett.

Sensor

Bevezető ajánlatunk: 32 db Univerzális szenzor vásárlásához TECH600 AJÁNDÉKBA!

 Az ALCAR TECH600 jelenleg a leggyorsabb TPMS eszköz a piacon. A BARTEC-kel közösen egy olyan nagy teljesítményű eszközt fejlesztettünk ki, mellyel a napi szervizmunka gyorsabbá és egyszerűbbé válik.

Automatikus szenzor-felismerés, a multi-programozás, az ERP-integráció, a hatalmas adatbázis a feltanításokhoz, valamint hároméves licencidő.

További részletekért látogasson el az ALCAR Webshop oldalra.

Diagnosetool

ALCAR TPMS konfigurátor

A TPMS-érzékelők még akkor is, ha kívülről nem is láthatók, biztonsági szempontból releváns autóalkatrészek és rendkívül összetett műszerek. Megbízhatók, de csak akkor működnek megfelelően, ha a gumiabroncsok, a felnik és a szenzorok 100% -ig együttműködnek. Felni- és TPMS-szakértőként az ALCAR minden partnerének kivétel nélkül kizárólag 100% -ban műszakilag ellenőrzött és könnyen érthető szenzor információkat kínál az ALCAR TPMS konfigurátorban, ahol mindenféle szenzor adat elérhető a hét minden napján és minden órájában. Kiegészítve az autóspecifikus újratanulási eljárásokkal, szervizkészletekkel és alkatrészekkel.

Monitor