DOTZ felnikkel télen is?

DOTZ felnikkel télen is?

SRC-A téli védelem
Egyre hűvösebbre fordul az időjárás, lassan ideje téligumira váltani! A DOTZ megfelelő téli védelmet nyújt, így a leghidegebb évszakban is stílusosan autózhat anélkül, hogy az időjárási viszontagságok kárt tennének felnijében.

Télálló felnik
Az a hír járja, hogy télen nem tanácsos alufelnit használni - ez már a múlt! A DOTZ könnyűfém felnikkel autód mindig stílusos maradhat. A kiváló minőségű innovatív SRC-lakkozás növeli a kerék "természetes védelmét" a sóval, erős napsütéssel és az apró karcolásokkal szemben és egyúttal biztosítja, hogy a felnik sok év után is nagyszerűen nézzenek ki.

Interlagos Shine Leon Cupra

SRC lakkozás. A DOTZ formula
Az SR rövidítés "Salt Resistant" szókapcsolatból származik, ami só-állót jelent, míg a C betű a többrétegű festési folyamatra utal: alapozás, festés, végső lakk-bevonat. Az alapozó mindig egy ultra kemény, fekete vagy világosszürke por-réteg, amit elektrosztatikusan visznek fel, majd 210°C fokon 45 percig "sütik". A festék réteg, azaz a nedves bevonat, további 40 percet tölt 180°C fokon. Legfelülre az átlátszó szigetelés, azaz a prémium lakk réteg kerül, mely biztosítja az első védelmi vonalat a környezeti hatásokkal szemben.

Limerockdark VW Up

Téli felni trend 
A front polírozott felniket gyakran tévesen definiálják tipikus nyári felniként, ezért a téli hónapokban ritkán látni ilyeneket az utakon. Egy ideje azonban megfigyelhető ezen trend változása. Ezek a frontpolír alufelnik, melyeket a szakértők "diamond cut" felni néven is emlegetnek, tulajdonképpen sötétre fényezett felnik, amiket egy gyémántfejű szerszámmal a front oldal bizonyos részein "kimaratnak", felfedve így a csupasz alumíniumot. Ez a technológia kiemeli a felni dizájnját, ami minden autónak extra eleganciát kölcsönöz. A DOTZ felnik ún SRC téli formulájának köszönhetően pedig a téli használat sem jelent gondot!

Interlagos Dark Leon Cupra

Sziklaszilárd
Annak érdekében, hogy ellenőrizzék, a rétegek milyen erősen tapadnak a felni felületéhez, az ún "standard cross-cut" vizsgálatot is elvégzik. A felnire hat helyen párhuzamos vonalakat karcolnak, majd azokat másik hattal keresztben is átkarcolják. Ezt a sérült felületet ismételten lefestik, hogy beigazolódjon: a festés "kivirágzás", és hámlás nélkül áll ellen a sónak. Annak biztosítása érdekében pedig, hogy egy sorozat összes felnije megfeleljen az SRC lakkozás magas minőségi előírásainak, minden egyes terméket még vizuálisan is megvizsgálnak és megmérik a rétegek vastagságát is. Ezután az összes ALCAR felniről elmondható, hogy "só-álló", azaz "Salt Resistant" lesz egész életében.

Találja meg az Ön igényeinek megfelelő felnit a DOTZ felni konfigurátorral!

Ha valami igazán különlegeset keres: DOTZ

Suzuka Dark Audi RS5