Elővásárlási akció #2021 @DOTZ

Válaszd ki kedvenc felnidet a DOTZ 2021-es tavaszi kínálatból 2021. február 1-14. között, és zsákold be a profi felnitisztító szettet a DOTZ Friends & FanBag ajándékcsomaggal együtt!

#Új dizájnok 2021

A DOTZ bemutatja a 2021-es tavaszi szezon új dizájnjait! Eljött a pillanat: most végre előrendelheted az új év új felni trendjeit. De miért kellene már most? Egyszerű a válasz: Így Te leszel az első, aki felszerelheti az új, prémium DOTZ nyári felniket az autójára. 

Legyél az első és a felni mellé biztosítsd be a DOTZ felnitisztító szettet, és a meglepetés ajándékokat: 

  • 1 Licargo felnikefe
  • 1 Aenso Isern felnitisztító
  • 2 DOTZ mikroszálas kendő
  • DOTZ Friends&FanBag tele meglepetés ajándékokkal

Hogyan élhetsz a DOTZ elővásárlási ajánlattal?

Rendeld meg az új felniket 2021. február 1. és február 14. között, és küldd el a megrendelés visszaigazolását a következő címre: contact@dotz-wheels.com.

Így tiéd lehet a DOTZ felnitisztító szett, meglepetés ajándékokkal. A felnik a rendelkezésre állás függvényében azonnal szállításra kerülnek.

Legyél gyors, mert csak az első 50 beküldő kap felnitisztító szettet! A visszaszámlálás megkezdődött. Rendeld meg a választott felniket a legközelebbi viszonteladó partnernél és legyél az első szerencsés DOTZ 2021-es felni tulajdonosok egyike.

Presaledeal Post

DOTZ felni dizájnok 2021-ben

Vess egy pillantást a vadonatúj felnikre, és válaszd ki a kedvenced a hat új minta közül. Ha sportos V küllős kialakításra vágysz, akkor a DOTZ Spa lesz a jó választás, ha inkább agresszív keresztküllős felnit kedveled, akkor válaszd a DOTZ LagunaSeca-t. VAGY inkább a különleges, nagy és dinamikus turbóhálós megjelenésű DOTZ Sepang modellt választanád? A döntés a Te kezedben van: #DOTZ felnik 2021-ben.

DOTZ felniápolási tippek:

Aenso – Prémium autóápolás

Az Aenso Isern egy koncentrált felnitisztító, amely lila színűvé teszi a vaslerakódásokat. Biztonságosan és hatékonyan távolítja el a felnikről, a fékekről és egyéb felületekről a port és a közúti szennyeződéseket, viasz, polimer vagy kerámia bevonatok vagy tömítőanyagok eltávolítása nélkül. Tiszta és foltmentes felületet hagy maga után. Biztonságosan használható krómozott, csiszolt ötvözetből vagy acélból készült kerekekhez.

Hogyan kell használni? – Permetezd a felületre, és hagyd hatni. Ha szükséges, puha kefével töröld át. Mosd le magasnyomású mosóval. És már kész is.

Licargo autóápolás

A Licargo microszálas felnikefe (extra vékony) – a biztonságos és hatékony keréktisztításért.

A felnik tisztítása a nehezen elérhető részek miatt nem könnyű feladat. Pontosan látszik, hogy mennyi makacs szennyeződés gyűlik össze a felniken, ami valóban megnehezíti a megfelelő tisztítást. A Licargo mikroszálas felnikefe használatával ez már a múlté. A markolat rendkívül kényelmes habanyagból készült, így nem csúszik a kézben. Ez a felnikefe könnyűfém, acél, króm felnikhez, valamint minden ismert gyártó fényezett felnijéhez alkalmas.