Súly-optimalizált felni a kisebbeknek

A jelenlegi folyton változó időszakban a felniké egy nagyon különleges kategória. Mint az erőátvitel nélkülözhetetlen elemei, a felniknek is meg kell felelniük az autótulajdonosok minden igényének. Az új DOTZ LimeRock ezért kifejezetten a kiskategóriás autók számára lett kifejlesztve. A DOTZ kizárólag négylyukas kivitelben kínálja a súlycsökkentett, keresztküllős könnyűfém felnit. Az erős középső rész tökéletes összhangban van a küllőkkel és a peremmel.

A szépség sokszor az egyszerűségben rejlik, éppen ezért a DOTZ LimeRock az ECE tanúsítványnak köszönhetően olyan kisautókra szerelhető, mint a FIAT 500, az Opel Corsa, a Ford Fiesta és a Fiesta ST, a Renault Clio, valamint a Citroen C3 és a DS3. Más típusok többnyire VTA tanúsítvánnyal rendelkeznek.

DOTZ – a megváltozott mobilitás hírnöke 
Az ECE tanúsítvánnyal rendelkező felnik gyakorlatilag mindenben azonosak a gyári (OE) változattal. Ez azt jelenti, hogy az ofszet (ET) és a furatok kialakítása is tökéletesen megegyezik az eredetivel, az egyetlen különbség a dizájn. Tehát az úgynevezett ECE felnik technikailag 100 %-ban azonosak a gyárilag felszereltekkel, így ezeket gond nélkül használhatjuk Európában, vagy akár más országokban is. Ráadásul a súlyoptimalizálás hozzájárul a forgó tömeg csökkentéséhez, ami egyúttal javítja a teljesítményt is.

DOTZ LimeRock. Mobilitás papírmunka nélkül