Itt a tavasz és az új DOTZ Interlagos

Extrém terhelés és szélsőséges körülmények – ezekkel kell számolnod, ha a híres brazil versenypályára merészkedsz. Az Autódromo José Carlos Pace - vagy népszerűbb nevén Interlagos - speciális követelményeket támaszt mind az autókkal, mind a versenyzőkkel szemben. A DOTZ úgy döntött, hogy új felnije is ezt a nevet kapja, ami kitűnő választásnak bizonyult.

A DOTZ Interlagos sportosan agresszív csillagszerű dizájnja és kifinomult modern kialakítása magára vonja a figyelmet. Az öt pár duplaküllő pedig pengeéles, dinamikus kinézetet kölcsönöz. Másik nagy előnye a nagy - akár 615 kg-os teherbírás.

A felni sportos teljesítményét fokozza a gyártás során elért súlycsökkentés. Az esztétikus megjelenés és a csúcsminőségű lakkozás kombinációja teszi még különlegesebbé. Válaszd akár a magasfényű DOTZ Interlagos Shine vagy a fegyverszürke, front oldalon polírozott DOTZ Interlagos dark változatot, a DOTZ Interlagos szemet gyönyörködtető látványt nyújt, a színválasztéknak köszönhetően pedig minden autón jól mutat.

Az úgynevezett “Golf osztály” autói számára nem is kívánhatnánk jobbat. Elérhető a 17 és 19 coll közötti közkedvelt méretekben. Az ABE és ECE tanúsítványoknak, valamint az ötlyukas rögzítésnek köszönhetően a DOTZ Interlagos nem csak Golfokra szerelhető, hanem számos más autómodellre is. Ilyen például az Audi, Mercedes, Skoda, Seat stb.

Az agresszív, sportos megjelenésű DOTZ Interlagos kitűnő útitárs lehet a tavaszi autózások során.

Találd meg tavaszra a tökéletes felnit az ALCAR 3D Felni Konfigurátor segítségével!