Az új DOTZ Suzuka

Suzuka városát a japán gyártótechnológia központjaként tartják számon. A névhez méltóan, prémium minőséget képviselő DOTZ Suzuka felni kifinomult és egyben agresszív designt képvisel, mely garantáltan ütősen mutat akár egy tuningolt, akár egy gyári középkategóriás autón. Ha szemet gyönyörködtető, sportosan elegáns Y-küllős felni a cél, a DOTZ Suzuka a tökéletes választás. A tömör, mély középrész és a kecses, finom vonalakkal ellátott küllők kombinációja a formatervezés magasiskolájáról tesz tanúbizonyságot.

Teaser

A 18-20 hüvelyk között gyártott felnik - számos egyéb típus mellett - az Audi A3-tól az A7-ig (beleértve az S és az RS szériát), a BMW 3-astól 6-osig (beleértve az M vonalat), valamint a Mercedes E-osztálytól az S-osztályig minden modellre külön papírmunka nélkül felszerelhetők, a VTA jóváhagyásnak köszönhetően. A példaértékű design sportosan elegáns megjelenést garantál, még jobban kihangsúlyozva a népszerű típusok vonalait.

Umbraco 2

A magasfényű fekete, valamint a polír peremes fekete designban elérhető DOTZ felnik, 25 és 48 között ötféle ET-vel rendelhetők, melyek számos alkalmazási lehetőséget kínálnak. A BMW-rajongók számára elengedhetetlen, tengelyenként eltérő szélességű szettek szintén benne vannak a pakliban. A csúcsot jelentő 10x20 hüvelykes kivitel pedig konkáv felépítésének köszönhetően különösen vonzó designt képvisel.

Umbraco 3

DOTZ Suzuka - ha valami különösen egyedülállót keresel.