DOTZ DD2.JZ Drift Video Misano dark alufelni speciális effektus

A fizika a határán

608 LÓERŐ TOMBOL A MOTORHÁZTETŐ ALATT

Amikor 608 lóerő tombol a motorháztető alatt

Itt a hivatalos DOTZ DD2.JZ videó

A „Szörnyeteg” világpremierje tavaly decemberben, az Essen Motor Show keretei között zajlott le. A DD2.JZ körüli felhajtás ezután a szezon végeztével kissé alábbhagyott - de csak mostanáig: az extravagáns tuninggépről készült hivatalos videó debütálását a DOTZ tavaszra időzítette! 

A szellemváros életre kel

Ahol egykoron javában folyt a szerencsejáték, a szórakozás és vég nélkül szóltak a kemény ütemek, az elmúlt évtizedekben az égvilágon semmi sem történt. Consonno, az észak-lombardiai szellemváros egyedülálló hátteret biztosít a szörny méltó bemutatásához: a különös hely egykoron Olaszország Las Vegas-ának épült. „Ha igazán eredeti helyszínt keresel, Consonnóban garantált az azonnali libabőr” - jellemezte a helyet Christian Haderer, a DOTZ DD2.JZ projektmenedzsere.

Szívverés és adrenalin

A „Szörny” hangja a teljes videóstáb szívét megdobogtatta. A 608 lóerős hangorkán az üres épületek között csak tovább erősödött, a technikusoknak így semmilyen speciális effektust nem kellett használniuk a videóhoz. Gázadáskor az adrenalinszint szinte felrobbant - tökéletesebb hely nem is igazán létezhet benzinvérűek számára.

A fizika a határán

A kihívást innen a csapat fenegyereke, Dominic Tiroch vette át. A DOTZ Team Ridere korábban Ausztria legfiatalabb Formula Masters versenyzője, drift és stunt pilótája volt. A merész manőverek a vérében vannak, az évtizedes álmát alvó turisztikai attrakció így hamar sűrű füstbe burkolt drift arénává változott.

Customized shoes for the monster

Felnigyártóként, két dolog vitathatatlanul a DOTZ érdeme: a pazar design, valamint a technikailag 100%-osan jóváhagyott megoldások. E kettő kombinációjának eredménye a makulátlan felnikoncepció, melyhez - különösen a DD2.JZ esetében - még egy extra kört futottak az optimális végeredmény érdekében. A motor és a kasztni technikai megoldásai mellett, Christian Haderer ezen a téren is megcsillogtatta a szakértelmét, ezúttal az autóhoz passzoló tökéletes felnigarnitúra megtervezését illetően. 
Az eredmény: A DOTZ Misano Concept, egy kovácsolt, konkáv, mély peremes háromrészes felni, mely minden tekintetben igazodik az autóhoz, valamint egy pazar új tuningfelni design, ami a koncepció alapján született. A forma különlegességét a maximálisan vékony, tuning-villákhoz hasonlító küllőpárok növelik még tovább. A DOTZ Misano utcai verziója már a márka legtöbb viszonteladójánál kapható.

Méretek és adatok: DOTZ Misano fegyverszürke vagy polírozott frontos fegyverszürke
Méretek:

7.5x17, 8.0x18, 8.0x19, 8.5x19, 9.5x19, 8.5x20, 9.5x20 inch

Kivitel:

 fegyverszürke, vagy polírozott frontos fegyverszürke 

Szerkezet:

öntött, egyrészes, 5 lyukas rögzítés 

Terhelés:

 740 kg-ig

TPMS:

100 %

VTA:

 számos autómodellhez

Garancia:

3 év