Autóspecifikus felnik. Készültek az Ön autójára.

100% -ban műszakilag ellenőrzött felnik az Ön autójára.

A DEZENT modellek között megtalálja azt, amire szüksége van. Technikailag megfelelő felnik az autójára. Sőt! Gyári kupakokkal is használhatók. Hogyan?
Egyszerűen válassza ki autóját és a kívánt felnit a DEZENT FELNI KONFIGURÁTOR-ban. Azonnal meg is jelennek a technikai részletek.

A zöld kézi szűrő 100% -ban garantálja a technikai illeszkedést. Az OE azt jelenti, hogy a felni paraméterei megegyeznek a gyári felni paramétereivel, így nincs szükség központosító gyűrűre és egyéb csavarok használatára, vagyis autóspecifikusak. Csak szereltesse fel és már indulhat is!

Elérhető a kisautóktól a SUV-okig minden kategóriában

Jelenleg 1340 autóspecifikus felni közül választhat, 28 különböző dizájnból, több színváltozatból, például az Alfa Romeo, a BMW, a Ford, a Mercedes, a Hyundai, a Kia, a Land Rover, a Tesla, a Volkswagen-csoport és a Volvo modelljeire.

A középkupak adapter

Itt még nincs vége! A DEZENT egy további funkciót is kínál a felnik személyreszabásához. A középkupak adapter lehetővé teszi az eredeti középkupak használatát VW, SKODA és SEAT márkák esetében ezen DEZENT felniknél.

A gyári középkupakok tökéletesen illeszkednek

Sok autótulajdonos vágyik arra, hogy a legújabb felni közepén a jármű logója legyen látható. A DEZENT autóspecifikus felnik használatával mostantól nem kell lemondania eredeti középkupakjairól!

Próbálja ki most: DEZENT FELNI KONFIGURÁTOR