TW – Az új téli felni kompakt autókra

Hét csavart küllő. Az új DEZENT felni egy „tipikus téli kerék”, ami nem csak tökéletesen alkalmas a havas utakra, de csillag alakú kialakításával dinamikus vonalakkal is büszkélkedhet. A propellert formáló küllőkkel a DEZENT TW a klasszikus designt egyedi, turbinás megjelenéssel kombinálja.

A felni rendkívül széles körben alkalmazható a kompakt autós szegmens modelljein, lásd VW Golf, VW Passat, Ford Focus, Mercedes A-osztály, valamint további népszerű középkategóriás autók, mint az új BMW 3-as és 5-ös sorozat, a Mercedes E-osztály, vagy akár a piacvezető Audi A6. Négy- és ötlyukas kiszereléseire a DEZENT számos autóhoz ECE tanúsítványt kínál.


750 kg-os maximális terhelhetőségével és számos alkalmazási lehetőségével az új DEZENT széles választékot kínál, célcsoportként pedig az költségtudatos vásárlókra fókuszál. A DEZENT két kivitelt készített a TW-ből, az autótulajdonosok a klasszikus ezüst (TW Silver), vagy a fényes fekete, polírozott peremes verzió közül választhatnak (TW dark).

Gyári felniközepekkel és csavarokkal

A DEZENT autóspecifikus felnik kifejezetten egy adott autóhoz kifejlesztett keréktárcsák, melyeknél nincs szükség központosító gyűrűkre a felszereléshez. A legtöbb esetben továbbá a gyártó eredeti felnicsavarjai és anyái, valamint közepei is használhatók.

Felni konfigurátorunkkal kipróbálhatja, hogy mutatna az Ön autóján!