Alcar

DEZENT TA silver

DEZENT TA silver - Az új SUV felni

DEZENT TA - Az új SUV felni

A nyárnak ismét vége és az időjárás is ősziesre fordul. Ez éppen elegendő ok arra, hogy megtekintse aktuális téli felni modelljeinket - a felkészülés kulcsfontosságú!

Kifinomult duplaküllős design
Pengeéles, erős és dinamikus: ezek az új DEZENT SUV téli felni legfőbb jellemzői. A kifinomult duplaküllős kialakítás tökéletes összhangban áll a legfrissebb modellek, úgy, mint az új Volvo XC40 és XC60, az Audi Q2, Q3 és Q5, valamint a BMW X3 modern megjelenésével. Az ECE és a VTA tanúsítványoknak köszönhetően, az új DEZENT TA Silver technikailag 100%-ban alkalmazható ezekre a modellekre. Az új felni azonban tökéletesen passzol az ázsiai gyártók modelljeire is, úgy, mint a Hyundai Tucson, a Hyundai Santa Fe, vagy a Kia Sportage. Az új kerék erőteljes megjelenését a 780 kg-os maximális terhelhetőség, valamint a 6,5 x 16 és 8,0 x 20 hüvelyk közötti széles méretválaszték is alátámasztja. A klasszikus ezüst és a fekete, polír peremes kivitelben kapható felnik számos viszonteladónál elérhetők a 2019/20-as téli szezonban.

Télen is biztonságban az SR3 bevonatnak köszönhetően
A DEZENT elkötelezett a kiváló minőségű termékek gyártásában, ezért csak a legjobb alapanyagokkal dolgozik. Az SR3 a német felnigyártó háromrétegű bevonatát jelöli, mely rendkívüli tartósságot garantál, különösen a hidegebbik szezonban.

Egyszerűen DEZENT – gyári felniközepekkel és csavarokkal
A DEZENT autóspecifikus felnik kifejezetten egy adott autóhoz kifejlesztett keréktárcsák, melyeknél nincs szükség központosító gyűrűkre a felszereléshez. A legtöbb esetben továbbá a gyártó eredeti felnicsavarjai és anyái, valamint közepei is használhatók.

AZ ÖN AUTÓJÁN HOGY MUTATNA AZ ÚJ DEZENT TA SILVER FELNI?
PRÓBÁLJA RÁ A 3D KONFIGURÁTORRAL!