AEZ Strike felni erőteljes SUV BMW X5

Tökéletes játszótársak

Az AEZ Strike és a BMW X5

Az AEZ Strike és a BMW X5

Az egyik könnyű és dinamikus, míg a másik erős és elegáns megjelenést sugároz magából. Ez az AEZ Strike és a BMW X5 - egy tökéletes páros, amellyel mindig nyerni fogsz. 

A robosztus BMW X5 valódi vezetői tulajdonságokkal rendelkezik az SUV kategóriában. Erőteljes megjelenésének köszönhetően nemcsak az előző modellhez képest 3,6 cm-el megnövelt hossz, vagy a 6,6 cm-el kihúzott szélesség jelenti az extrát, hanem leginkább az orrán található hatalmas dupla vese-rács.

A klímaváltozás korában a BMW nem is engedhetne meg magának mást, mint hogy az új modell is megfeleljen az összes károsanyag-kibocsátási szabványnak. Az X5 azonban ennek ellenére is erőmű marad, köszönhetően a két hathengeres dízelmotornak, valamint a 340 LE teljesítményű benzines aggregátnak: a teljesítmény tehát adott. Ha nem csak a betonúton hajtanánk a gépet, tetszés szerint off-road csomag is rendelhető hozzá. A négy választható vezetési móddal a jármű magassága, az összkerékhajtás, a sebességváltó és a rásegítő funkciók teljes mértékben az útviszonyokhoz igazíthatók, a vezetés pedig - köszönhetően a számos kisegítő rendszernek - szinte gyermekjáték lesz.

Az AEZ Strike könnyedén viseli a BMW X5 kéttonnás tömegét. A felnik masszív, domináns megjelenése jól passzol az SUV robusztusságához. A kerekek polírozott frontrésze kiemeli a küllők hosszát, a fekete háttér pedig biztos könnyedséget és dinamikát sugall.

A tökéletes párost semmi sem állíthatja meg - AEZ Strike felniket a BMW X5-re!