AEZ Panama dark felni Jaguar I-Pace kifinomult komplett csomag

Egy igazán

felvillanyozó

kombináció

AEZ Panama dark & Jaguar I-Pace találkozása

Egymást erősítő újdonságok: az AEZ Panama dark és a Jaguar I-Pace találkozása

A Jaguar nagyban játszik: ha a luxus gépjárműmárka elektromos autót jelent be, akkor az bizony egy SUV lesz. Az impozáns óriás ugyan ár tekintetében is túltesz versenytársain, viszont ezért egy rendkívül kifinomult, komplett csomagot is kínál. A kasztni aerodinamikus kialakítása - a rövid motorháztetővel és az ívelt hátsó ablakkal - kevés légellenállással bír, így a Jaguar hatótáv szempontjából akár a 450 km-es ligában is nevezhet

A maga 2.2. tonnájával, az elektromos monstrum nem éppen pehelysúlyú, de az adatai alapján 4,8 másodperc alatt teljesíti a 0-100 km/órás sprintet. A négykerékhajtás pillanatok alatt gyorsítja fel az I-Pace-t, mindez pedig a két elektromos, egyenként 200 lóerős motorról is elmondható. A sportosabb, "Dynamic" vezetési módnak és a tökéletes súlyeloszlásnak köszönhetően az úttartás is tökéletes, a Jaguar csendesen száguld bármilyen terepen.

A sportosan elegáns megjelenésű AEZ Panama Dark, 245/50 R20-as abroncsokba csomagolva teljes harmóniában illeszkedik az SUV-hoz. A vizuális összbenyomást tovább erősíti a felnik ütős, konkáv kialakítása, továbbá a küllőzés váltva polírozott és a fegyverszürke felületei. Az AEZ Panama különösen a prémium SUV szegmensben tökéletes választás, 8x20 hüvelykes méretben, az ECE tanúsítványnak köszönhetően bármiféle extra papírmunka nélkül.

A Jaguar I-Pace töltöttsége az AEZ Panamával lesz igazán 100%-on!