AEZ Crest dark felni Audi Q3 forma és minőség

Négy precíz karika

Audi Q3 & AEZ Crest dark – négy precíz karika

Audi Q3 és az AEZ Crest dark – forma és minőség kombinációja

Van, amiben a kisebbek is egyre nagyobbak, nincs ez másképp az Audi Q3 esetében sem. Az elődhöz képest nagyjából 10 cm-es hossznövekedés azonban nem minden: a beltér az, ami igazán családivá teszi az SUV-t. A függetlenül állítható hátsó üléstámláknak köszönhetően lényegesen nagyobb a hely, ezáltal pedig sokkal kényelmesebb utazás vár a második sorban tartózkodókra is. Ezen felül a csomagtartó kapacitása is 1525 literesre nőtt.

A motorháztető alatt

A Q3-as motorját illetően az Audi a klasszikus erőforrásokat állítja csatasorba: a Quattro modellt kétliteres turbós benzinmotorral és egy szintén kétliteres dízelmotorral dobja piacra, a leggazdaságosabb változat pedig a 140 lóerős TDI lesz, ami 2019 végén kerül bevezetésre.

Jól kiegyensúlyozott belső tér

A Q3 utastere szinte teljesen elkülöníti használóját a külvilágtól. Az Audi a karakteres megjelenésre utazik, amit a legmodernebb technológiával és precíz eleganciával ötvözött. A virtuális pilótafülke működtetéséhez elég egy hüvelykujj, a középkonzolon helyet foglaló érintőképernyő pedig rengeteg személyre szabható beállítási lehetőséget kínál.

A design magasiskolája

Sportos, modern görbék, kontrasztos élekkel… röviden így lehetne jellemezni az új Q3 külső megjelenését. A háromdimenziós, nyolcszög alakú rács és a márka tipikus LED-fényszórói lenyűgöző összhatást keltenek. A szélesebb sárvédőknek és csapottabb hátsó traktusnak köszönhetően az Audi Q3 sokkal határozottabb formával rendelkezik elődjénél, az SUV jellemvonásait még inkább kihangsúlyozva.

Összhangban a trendekkel

A stílusos autótulajdonosok a legelegánsabb designra törekszenek minden téren, a tetővonaltól kezdve egészen a kerekekig. Az AEZ Crest Dark tökéletesen megfelel ezeknek a kritériumoknak. A divatos fényezés és a kettős küllőzés az Audi Q3 magabiztos és sportos megjelenést hangsúlyozza még tovább. Az autóra tökéletesen passzoló 8x20 colos méretű, 235/45 R20-as abroncsokkal szerelt AEZ Crest Dark polír pereme nagyobbá teszi a felnit, még inkább kiemelve az SUV jellemzőit.