AEZ Panama dark felni Audi Q7 fegyverszürke polírozott küllők

Extra stílus, SUV módra

AEZ Panama, az izmos választás szabadidőautókra

AEZ Panama, az izmos választás szabadidőautókra

Ahogyan a hőmérséklet emelkedik, úgy akar egyre inkább mindenki kiszabadulni a házból. Az utcára viszont senki nem léphet ki új stílus nélkül: erre pedig az egyik legjobb megoldás az AEZ Panama dark. A váltott fegyverszürke és polírozott küllőzés csak úgy ragyog a napsütésben, az ütős színkombináció pedig különösen kiemeli az AEZ Panama sportos, elegáns megjelenését. 

Méretek és adatok: AEZ Panama dark
Méretek:

7,5x19, 8x19, 8,5x19, 9x19, 9,5x19, 8x20,8,5x20, 9x20, 9,5x20, 10,5x20, 11x20, 10x21 és 11,5x21 hüvelyk 

Rögzítés:

5 lyukas

Kivitel:

polírozott front

Szerkezet:

öntött, egyrészes

Terhelhetőség:

1.026 kg-ig

ECE:

igen

VTA:

igen

TPMS:

100 %

Garancia:

3 év

Az AEZ Panama a világ leghosszabb útjáról, a Pán-amerikai autópályáról kapta a nevét. A híres észak-déli összeköttetés Alaszkától a Tierra del Fuego-ig, a Tűz földjéig ér: 48.000 km színtiszta kaland, melynek minden egyes kilométere egyedülálló. Az impozáns AEZ Panama formatervezése pontosan ennyire sokrétű, hiszen első pillantásra azt is nehéz megmondani, hogy maga a design sokküllős, vagy keresztküllős.

Az izmos, 1.026 kg-os terhelhetőség teszi a felniket a prémium SUV-k ideális partnerévé. Legyen Porsche, Mercedes, vagy BMW, a VTA és az ECE homologizációnak köszönhetően, a felszereléshez nincs szükség extra papírmunkára. Az ötlyukas kialakításnak, valamint a széles - összesen 14-féle opcióból álló - méretválasztéknak köszönhetően számos autótípus éke lehet a Panama, többek között váltott szélességű szettek formájában is. 

A modern szabadidőautókhoz tökéletesen illeszkedő, megfizethető árú és egyedülálló kialakítású AEZ Panama dark kétségtelenül minőséget képvisel: valódi német gyártmány!