Városi dzsungel vagy kőkemény off-road?

Városi dzsungel vagy kőkemény off-road?

A Range Rover Discovery és az AEZ Panama készen áll a kalandra. Egy Range Rover Discovery volánjánál az utolsó dolog, ami miatt aggódni kell, az a magas járdaszegélyek, vagy a kátyúk okozta bosszúság. A magas padlólemeznek, a széles sárvédőíveknek és a méretes kerekeknek köszönhetően az SUV minden akadályon könnyedén átgördül. Ráadásul a maga 4,6 méteres hosszával és 2.07 méteres szélességével a Discovery még remekül is mutat. A hátsó traktust a két részből álló LED-lámpák, az elsőt pedig a kidomborodó motorháztető és a masszív rács dobja fel.

Kompakt arányok kívül, rugalmasság belül. Függetlenül attól, hogy családi használatról, vagy vidéki utazásról van szó táskákkal és poggyászokkal, az SUV minden alkalomhoz tökéletesen idomul. Lehet egy 7 férőhelyes kisbusz, extra kézipoggyász-helyekkel, vagy akár egy prémium terepjáró, melybe a hátsó üléstámlák lehajtásával 1.794 liternyi csomag pakolható.

Erőteljes hajtás

Az impozáns SUV megpakolt tömege akár a 3,5 tonnát is elérheti, ami erőteljes hajtást igényel. A Range Roverhez háromféle négyhengeres dízel aggregát (150, 180 és 240 LE), és két négyhengeres benzines erőforrás érhető el (200 és 249 LE). Az off-road használatra való tekintettel a Discovery beépített hibrid meghajtással is rendelkezik. 

Ideális társ

Egy SUV kaliberű jármű hozzá méltó támogatást is igényel. Az AEZ Panama 10x21 hüvelykes méretben, 42-es ET-vel tökéletes választás a Discovery-re: rendkívül erős, friss megjelenésű - egy verhetetlen kombináció, ami nem csak jól néz ki, hanem megbízhatóságot is egyben. Felninként akár 1.026 kg-os terhelhetőségével, valamint a 19 és 64 közötti ET-tartományával az AEZ Panama rendkívül széles körben alkalmazható, akár váltott fitmenttel is. A habot a tortán pedig az ECE tanúsítvány jelenti, mellyel a felni számos modellre külön papírmunka nélkül felszerelhető.

Itt az idő az új felfedezésekre az AEZ Panamával és a Range Rover Discoveryvel!