A tökéletes partner télen

Az új AEZ Tioga titan és graphite

A Tioga név eredetileg az irokéz indián törzs nyelvéből származik, és azt jelenti, "ahol az út elágazik". Elég ok, hogy az AEZ tervezési részlege ne csak használja a nevet, hanem beépítse a "villa" metaforáját a dupla küllők használatával.

Umbraco 1

A Tioga kétféle színváltozatban kapható - grafitban vagy titánban. Mindkét változat eleganciája és technikailag tökéletes illeszkedése lenyűgöző. Legyen szó ECE-ről vagy VTA-ról, az AEZ Tioga széles körű alkalmazási lehetőséget kínál a különböző középkategóriás autók számára papírmunka nélkül. Az új SRC lakkozásnak köszönhetően a felni 100% -ban alkalmas téli használatra is.

Umbraco 2

Ez a megnyújtott dupla küllős AEZ modell viszonteladóinknál 17 és 19 col közötti méretben érhető el olyan közepes méretű modellekhez, mint például az Audi A3, A4, A6, Audi Q3, BMW 3-mas és 5-ös sorozat, VW Golf, VW Tiguan, Seat Tarraco, Seat Leon, Skoda Ateca vagy a Skoda Karoq. 

Umbraco 3

SRC. A legellenállóbb lakkozás télre

Az AEZ a legkiválóbb minőséget képviseli a felnigyártásban, ezért csak a legkiválóbb minőségű anyagokat alkalmazza. Az új SRC lakkozással, a rendkívül tartós és ellenálló 3 rétegű lakkozással a német felnigyártó tökéletes védelmet garantál, különösen a hideg évszakban.

Umbraco 4

Nemsokára beköszönt a zord téli évszak, addig azonban még van ideje előre felkészülni. Megismerheti és kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelő téli felnit.

Készüljön fel a télre és próbálja rá autójára a kiszemelt alufelnit 3D Felni Konfigurátorunk segítségével!