A helyes úton

Az AEZ Noth irányban tart

Az iránytű mindig észak felé mutat, és ennek jó oka van. A navigációban észak a legfontosabb viszonyítási pont. Ha tudja, hol van észak, könnyen tájékozódhat a világon bárhol, bármely térkép segítségével.

A tervezésnek és műszaki know-how-nak köszönhetően az új AEZ North egy jövőbe mutató alkotás. Ezzel az új felnivel az AEZ egy olyan kiváló minőségű terméket dobott piacra, amely tökéletesen megfelel a népszerű középkategóriás Volvo modellek követelményeinek. Az ECE tanúsítvány jóvoltából az AEZ North kimondottad jó társ az XC620-as, az XC40-es, a V90-es és az S90-es modellekhez. A tanúsítvány egész Európában érvényes így külön regisztráció vagy egyéb jóváhagyás nélkül alkalmazható a gyári felnik helyett.

Széles körben alkalmazható és masszív

A széles méretválaszték (18 és 21 coll között elérhető) hozzájárul a felni sokoldalú alkalmazhatóságához. Öt furatával pedig gond nélkül felszerelhető az eredeti csavarokkal és középkupakkal. A 21 collos méretű AEZ North maximális terhelhetősége eléri a 710 kg-ot. Erős partner, lenyűgöző megjelenéssel.

Umbraco 1

Fényes jelenség

A visszafogott, lineáris duplaküllős felnicsalád két színváltozatban rendelhető. A magasfényű AEZ North high gloss és a front oldalon polírozott fegyverszürke AEZ North dark egyaránt modern, magabiztos megjelenést kölcsönöz viselőjének.

Umbraco 2

Az utazás maga a jutalom, észak pedig a legbiztosabb támpont utunk során. Könnyedén megtudhatja, melyik AEZ modell az Önnek legmegfelelőbb útitárs. Csak kattintson az ALCAR 3D Felni Konfigurátorra, válassza ki autója típusát és válogasson kedvére az AEZ felnik kínálatából!

Egy dolog biztos: Az AEZ North és a Volvo együtt jó irányba halad!