Az új AEZ Kaiman

Minden részletében precíz

Bemutatkozik az AEZ Kaiman. Pengeéles dizájn és precíz vonalvezetés jellemzi. AZ ECE tanúsítványnak köszönhetően pedig bármiféle külön papírozás nélkül felszerelhető (plug & drive). A német felnigyártó cég különös figyelmet fordított arra, hogy szinte minden méretben (17-től 20 collig) legyen elérhető többek között olyan középkategóriás autók számára, mint a BMW 3-as, 4-es és 5-ös sorozat, Audi A6, Audi A4, Skoda Superb, VW Passat, Opel Insignia. Szinte minden autótípusra azonnal szerelhető a VTA tanúsítvány jóvoltából. 

Az eredeti felnikupakokkal és csavarokkal szerelheted
Az optimális súlyelosztásnak köszönhetően – főleg Audi és BMW modellek esetében az AEZ Kaiman felnikhez passzolnak a gyári felnikupakok és rögzítőalkatrészek. A propelleres márka 3-as és 5-ös sorozatú típusaihoz a tengelyenként eltérő szélességű szettek szintén megengedettek.

Umbraco 3

A 30 és 46 közötti ET-tartományával, valamint a felninként akár 750 kg-os terhelhetőségével (9.0x20″) rendkívül széles körben alkalmazható. A magasfényű, frontoldalon polírozott szürke kivitel precíz, pengeéles, sportosan elegáns megjelenést kölcsönöz a könnyűfém felninek.

Papírmunka nélkül felszerelhető, „Made in Germany” és tökéletesen megfelel a modern prémium kategóriájú autók követelményeinek. Versenyképes áron kínáljuk, műszakilag 100%-ban jóváhagyva.