A DEZENT megvalósítja.

Használd az eredeti felni kupakokat az új DEZENT felnikben.

A DEZENT felnik folyamatosan reflektorfénybe kerül számos autómárkánál, egyszerű és gyors megoldást kínálva a gyári felnikupakok rögzítésére egy adaptergyűrű segítségével. Így az autótulajdonosok a felnik nagy választékából vásárolhatnak anélkül, hogy egy adott autómárkát "mellőznének", akár a kerekeket tekintve

A DEZENT a dinamikus és divatos CUPRA márkával bővíti az autó egyénre szabásának lehetőségét. Mostantól a DEZENT gyártó felnik az ATECA, BORN, FORMENTOR LEON és LEON SP modelljeire az eredeti felnikupakok egy szempillantás alatt hozzáigazíthatók.

Image2
Márka a fókuszban

Az új felni-dizájnok fejlesztése során a DEZENT nagy hangsúlyt fektet az eredeti felnikupakok használatára. Ezért a DEZENT tökéletes alternatívát kínál a drágább, eredeti felnikhez képest, és a kívánt márkák könnyen integrálhatók az egységes megjelenésbe.

Image1

DEZENT felni konfigurátor

A DEZENT 3D felni-konfigurátor a digitális kiinduló pont mindenkinek, aki a megfelelő felnit keresi. A felni konfigurátor minden szükséges információt megad a megfelelő gumiabroncsokról, felnikről, csavarszettekről, TPMS-szenzorokról és lopásgátlókról - mindent egy pillanat alatt.

Próbáld ki a következő címen: DEZENT 3D felni konfigurátor

Image3 EN