Német minőség dupla csomagban

Grandiózus

A BMW X6 nemcsak masszív kinézetű, de egy igazi csúcsmodell is. Ez a SUV 580 literes rakodótérrel rendelkezik, amely a hátsó ülések lehajtható háttámláinak köszönhetően bőséges 1530 literesre bővíthető. Ez a BMW nem csak méretével, de markáns dizájnjával is lenyűgöz. Elülső része különösen jellegzetes, számos légbeömlő nyílással és a BMW-re jellemző ráccsal ellátott szoknya miatt vonzza a tekintetet. A széles tengelytáv miatt kiugró oldalak mentén a formaterv dinamikusan fut egészen hátra, ahol a kettős kipufogóvégek harmonikusan összefutnak a hátsó szoknyával.

Luxus a fedélzeten

Ha egyszer beül a BMW X6 M-be, a kiterjedt asszisztens rendszernek köszönhetően teljesen kikapcsolódhat, és menet közben minden gondját elfelejtheti. A teljesen digitális pilótafülke finom, mégis elegáns bőrborításban hívja maradásra utasait. Az elülső részen található multifunkciós üléseknek köszönhetően a BMW X6 M irányítása gyerekjáték. Akár a hangvezérlést, akár az érintőképernyőt használja, az egyedileg állítható infotainment-rendszer kezelése teljesen problémamentes.

Teljesítmény a javából

A belső térben felhasznált anyagok, amelyek a BMW X6 M-et luxus SUV-vá teszik, a lehető legjobb minőségűek, ahogyan a műszaki eszközök is. A kolosszális SUV-kupé 2370 kg-os tömege ellenére stabilan kanyarodik, és sportos vezetési élményt kínál, átfogó teljesítmény mellett.

Az elektronikusan vezérelt differenciálzár precíz kezelhetőséget tesz lehetővé, a kipörgésgátló stabilizálás pedig minden kanyarban kellemes vezetési érzetet biztosít. A hajtási- és felfüggesztési rendszerekhez minden helyzetben tökéletes, különböző vezetési módok közül választhat, mint például a "Road", "Sport", "Track" vagy "M Mode".
Tökéletes erőátvitel

Ahhoz, hogy az xDrive összkerékhajtás és a különböző üzemmód-beállítások teljes mértékben érvényesülhessenek, erős, korszerű kerekekre van szükség. A prémium szegmensbe tartozó SUV-okhoz megfelelően kifejlesztett AEZ Leipzig megbízható és ideális partner. A stílusos Y küllős kialakítású, innovatív felni az ECE-engedélynek köszönhetően nemcsak a 20 és 22 hüvelyk közötti teljes mérettartományban, számos ismert SUV-okhoz való regisztrációmentes felszerelhetőséget ígér, hanem optimálisan használható a lépcsőzetes kerékfelszereléshez is.


Német minőség dupla csomagban, stílus és optimális teljesítmény - a BMW X6 M és az AEZ Leipzig black kombinációja pontosan ezt ígéri.