DEZENT Leichtmetallräder logo
DEZENT TJ SUVs offroaders pickups 16-18 inch DEZENT TJ shadow front

TJ

SILVER

Ezzel az új könnyűfém keréktárcsájával a német DEZENT gyár a “nagyok” mellé, egy igen erős társat ajánl.

A TJ kiváló minőségű, ezüst magas fényű, és kimondottan az SUV-ok, off-roadok, és 6 lyukú körosztással rendelkező Pick-up-ok számára fejlesztett felni. Nemes sportosságot nyújt minden évszakban. 
Ahogy a név már sugallja, a Dezent TJ leginkább a „Tough Jobs“, azaz „Kemény munkák” számára ideális, és így tökéletes választás Toyota Landcruiserekhez, Mitsubishi L200-asokhoz, Pajerokhoz és sok más autóhoz, mellyel a körutakon kívül lehet ideálisan autózni. A nehéz járművek számára, a DEZENT-et a mérnökök a terhelhetőséget egészen 1017 kg-ig felemelték. Már első pillantásra is, a TJ’s tiszta formája kihangsúlyozza a kompakt agy részt és a matt polírozású küllőket. A küllőket kicsit szélesebbre tervezték így adva a felninek egy stabilabb, ütősebb és ízlésesebb külsőt. Funkcionálisan szintén meggyőző: a sima felületnek köszönhetően, az egy darabból öntött kereket, akár egy kemény off-road nap után is könnyen lehet tisztítani. 

Technikailag a 6 küllős dizájn, szintén megfelel a legújabb trendeknek, és persze alkalmas az abroncsnyomás ellenőrző rendszerek beszereléséhez. Az ALCAR Csoport összes márkája úttörő szerepet képvisel a területen, és tökéletesen fel van készítve az új EU szabályozásnak. Miszerint a 2014 novemberétől forgalomba hozott új autók számára kötelező az abroncsnyomás ellenőrző rendszer (TPMS) beépítése. Sőt gépjárművek nagy számához műbizonylat is elérhető, mellyel a regisztrációs procedúra szükségtelen. Akik külsőben változatosat keresnek, egyébként ugyanazon tulajdonságokkal ajánljuk a TJ-t ugyanúgy, mint a TJ dark-ot, matt fekete polírozással.

TJ - Méretek és adatok Szín:
Furatok száma / csavarfurat átmérő: 6/114.3 6/139.7
ET szám:
30.0
20.0
35.0
Ajánlott ár:
69931,- Ft / felni (bruttó)