DEZENT Leichtmetallräder logo
DEZENT TJ dark black alloy wheel DEZENT TJ dark black alloy wheel front SUV Offroad

TJ dark

BLACK POLISHED

A német DEZENT gyár úgy véli, a fekete gyönyörű! Ezért festette feketére az új DEZENT TJ dark könnyűfém keréktárcsát, melyet a SUV-khez, 4x4-ekhez és 6 lyukú pick-up-okhoz fejlesztett.

A robosztus megjelenésének a polírozott előlap ad hangsúlyos külsőt, lekerekítve a meglévő dizájnt. 
A 6 küllős kerék meggyőzően kombinálja a fekete alapot, a polírozott területekkel a küllő élein, a felni peremén és a teljes agy résznél. A küllőket kicsit szélesebbre tervezték így adva a felninek egy stabilabb, ütősebb és ízlésesebb külsőt. Funkcionálisan szintén meggyőző. A sima felszínnek köszönhetően az egy darabból öntött kereket akár egy kemény, off-road nap után is könnyen lehet tisztítani. Így elmondhatjuk, hogy a TJ dark nagyon alkalmas a Kemény Munkákhoz, és így a Toyota Landcruiserekre, Mitsubishi L200-akra, Pajerokra és így tovább, egészen az off-road autózásig. Ezekhez a nehéz járművekhez a DEZENT mérnökei egy 1017 kg-ig terhelhető felnivel rukkoltak elő. 

Műszaki adataiban a TJ dark a legkorszerűbb, és természetesen teljesen TPMS-kész. Az ALCAR Csoport összes márkája úttörő szerepet visz a területen és tökéletesen fel van készítve az új EU szabályozásnak, miszerint a 2014 novemberétől forgalomba hozott új autók számára kötelező az abroncsnyomás ellenőrző rendszer (TPMS) beépítése. Hovatovább gépjárművek nagy számához műbizonylat is elérhető, mellyel a regisztrációs procedúra szükségtelen. Ha pedig más külsejűt keres, válassza az elegáns ezüst kivitelű TJ-t.

TJ DARK
TJ dark - Méretek és adatok Szín:
Furatok száma / csavarfurat átmérő: 6/139.7
ET szám:
55.0
Ajánlott ár:
57904,- Ft / felni (bruttó)