DEZENT Leichtmetallräder logo
DEZENT TI shadow side DEZENT TI 10-spokes alloy wheel 14-17 inch front

TI

SILVER

Modern kinézet és csúcstechnológia!

Ez egy vonzó kombináció, amit a DEZENT kínál. Az új TI-vel, a német gyártó felismerte, hogy egy könnyűfém felni ötvözheti a technológiát az egyediséggel. A vonzóan csillogó ezüst keréktárcsa számos autó számára ideális választás lehet. A 10 küllős sportos kialakítás egy nagyon mély és így átütő erejű külsőt mutat. Ezt a dinamikusságot szintén kiemeli az enyhén konkáv középpont, ahonnan a küllők kerek ívben nyújtóznak szét. 

Nem csak a kinézet meggyőző! A TI súlyoptimalizált, ezáltal könnyen kezelhető. A DEZENT mérnökei egy kiváló geometriát alkottak meg. Még a nagy fékrendszerek és az általános abroncsnyomás ellenőrző szenzorok is bele építhetőek. Az ALCAR brandek úttörők a TPMS-ben és tökéletesen felkészültek a 2014 novembere óta újonnan forgalomba hozott autók számára előírt TPMS rendszerek fogadására. Az ECE verziónál, a kerék előzetesen jóváhagyott a Ford modellek, a VW Sharan, Seat Alhambra, VW Tiguan és az Audi Q3, illetve a Mitsubishi Outlander, Citroën C4 Aircross és Peugeot 4007 és 4008 számára. Számos egyéb autóhoz műbizonylat is elérhető. 
És ha még ez sem győzte meg, a TI elérhető még él polírozott fekete változatban, mely egy még izgalmasabb külsőt kölcsönöz ennek a sokoldalú felninek.

TI - Méretek és adatok

Nem található adat