DEZENT Leichtmetallräder logo
DEZENT TH shadow side DEZENT TH shadow front

TH

SILVER

A 975 kg-os kerekenkénti terheléssel, az új DEZENT TH ideális a kishaszon gépjárművek részére.

Itt gondolhatunk akár a VW T5 vagy a Mercedes V-osztály kisteherautóra is. Az olyan SUV-ok tulajdonosai, mint a VW Touareg, Porsche Cayenne, Mercedes M-osztály vagy BMW X5 is nyugodtan választhatják ezt a felnit. Még a divatdiktátor VW Amarok pickupjára is úgy illik, mintha ráöntötték volna. Így a DEZENT TH nagyszerűen illik a nagyteljesítményű gépjárművekhez. 
Ezüst csillogásával elegáns külsőt kölcsönöz az SUV-ok számára anélkül, hogy oda nem illőnek tűnne. A vastag küllők a kiemelt élekkel hatásosan utánozzák egy „nehézsúlyú” atléta külsejét. A tiszta, világos formák jól illenek a felnihez hovatovább a DEZENT TH könnyen tisztítható akár télen, akár nyáron is. Végül pedig a kompakt középrész dinamikusságot és sportosságot sugall. 

Műszakilag a keréktárcsa megfelel az abroncsnyomás ellenőrző rendszerek „kihívásainak”. A DEZENT és az ALCAR Csoport más brandjei is úttörő szerepet vállalnak, és tökéletesen fel vannak készítve a 2014 novembere óta életbe lépett EU szabályozásnak, miszerint kötelező az abroncsnyomás ellenőrző rendszer beszerelése az újonnan forgalomba hozott gépjárművekbe. S még az autók jelentős részére műbizonylat is elérhető, így egyszerűsítve a szükségtelen bürokráciát. Akik külsejében hasonló alternatívát keresnek, ugyanezen paraméterekkel választhatják a TH dark-ot feketében él polírozással.

TH - Méretek és adatok Szín:
Furatok száma / csavarfurat átmérő: 5/114.3
ET szám:
40.0
48.0
Ajánlott ár:
69932,- Ft / felni (bruttó)