DEZENT Leichtmetallräder logo
DEZENT TD shadow side DEZENT TD alloy wheel VW Seat Audi Hyundai

TD

SILVER

Retro, anti-retro, progresszív vagy futurisztikus? Aki mindig stílusos szeretne lenni, inkább a klasszikus design mellett dönt.

DEZENT TD formavilága megmutatja, miképp lehet egyszerű, ám időtálló elemekből egyedi, magával ragadó megjelenést kreálni. A masszív, határozott vonalvezetésű design révén ez a keréktárcsa több év múlva is megfelel majd az aktuális stílusirányzatoknak. 

Az új 5 küllős alufelnijével a német DEZENT folytatja a legendás védjegyként felismerhető design gyártását. Az igazi újdonság az asszimmetrikus kialakításban rejlik, amelyek a klasszikus egyenes kivitelezést igazán izgalmassá teszik. A lekerekített szélek az abroncshoz közelítve gondoskodnak a dinamizmusról. A kialakítás mellett azonban a matt grafit szín az, amely plusz lendületet visz az összhangba, hiszen ennek köszönhetően a felni különböző sebességnél különböző árnyalatokban pompázik. Egy igazi szemkápráztató kiegészítőről van szó.

A DEZENT TD számos gépjármű típusra applikálható, úgy mint a Seat Mii, VW Golf VII, a könnyű SUV modellek, Audi Q3 és a Hyundai ix35. Mindösszesen 7 méretben érhető el 14-től 17 inch-ig, 4 és 5 kivágású változatokban. Valójában mindegy milyen modellről beszélünk ez a darab egy igazi klasszikus kiegészítő. Matt fekete, grafit és ezüst színekben egyaránt elérhető.

TD
TD - Méretek és adatok Szín:
Furatok száma / csavarfurat átmérő: 5/115.0
ET szám:
40.0
Ajánlott ár:
39399,- Ft / felni (bruttó)