DEZENT Leichtmetallräder logo
DEZENT TC dark alloy wheel side

TC dark

BLACK POLISHED

Az új TC dark révén a Dezent egy meglepetéssel készült vásárlóinak.

A két színt ötvöző dizájn egyszerűen lenyűgöző: a fekete és a polírozott felületek összjátéka hangsúlyosan emeli ki ezen könnyűfém felni dinamikáját. A TC dark a klasszikus dupla küllős megjelenés helyett egy innovatív, erőteljes, mégis elegáns megjelenéssel rendelkezik. 

A DEZENT TC dark öt dupla küllője csatlakozik a keréktárcsa peremébe. Az ív középről indul relatíve enyhe vonalvezetéssel, majd a külső él felé haladva karakteresebb formát vesz fel, így emelve ki a TC dark sportos jellegét. A küllők polírozott elülső oldala megfelelő kontrasztot képez a fekete belső felületekkel és az abronccsal egyaránt. Így minden felület és szél tökéletes összhangban jelenik meg, a kerék pedig egy mérettel nagyobbnak tűnik, mint amekkora valójában. A diszkréten nyitott dizájnt vonzó színkombináció egészíti ki, amely a kerék energikus jellegét hivatott hangsúlyozni. 
Az igen erős, illetve keréknyomás ellenőrző szenzorok felszerelésére kiválóan alkalmas TC dark ideális „útitárs” az év minden napján. Számos gépjármű-modellhez ideális választás: ilyenek a Golf VII, Kia Cee’d vagy a Škoda Octavia. 

TC dark - Méretek és adatok

Nem található adat