DEZENT Leichtmetallräder logo
DEZENT TB graphite shadow side DEZENT TB graphite frontal 16" 17" alloy wheel DEZENT TB graphite extreme side  alloy wheel ECE BMW Series-4 Series-5 Series-5

TB graphite

GRAPHITE

A BMW tulajdonosok ragaszkodnak a sportos kiegészítőkhöz, főként, hogyha azok olyan könnyedén és nagyszerűen passzolnak az autójukhoz, mint a DEZENET TB, már grafit színben is. Az összes változat elérhető 7.0x16, 7.5x17 és 8.0x17 méretekben, ECE- szabvánnyal a BMW 3,4 és 5 szériáira. A modellnél nincs szükség különböző extra átalakításokra, egyszerűen és könnyedén applikálható. A vadonatúj TB grafit az EH2+ kialakításával tökéletes választás a BMW modellekre.

A DEZENT TB grafit egy klasszikus 5 küllős tárcsa, amelyet megfűszerez a egyedi, hajlított kialakítás. Az új DEZENT TB grafit így nagyszerűen harmonizál a BMW modellekkel. 

Az arányok aszimmetrikusak, azonban a felszín már egyensúlyt tükröz. A mondás esetünkben igazán helytálló “egyszerűen nagyszerű”, hiszen a kialakítás rendkívül praktikus, mivel a megragadó külső mellett a tisztítása is igen egyszerű. A keskenyített oldalak izgalmassá, dinamikussá teszik, s feldobják a tárcsa egyszerű megjelenését. Ugyan a DEZENT TB szériája a BMW klasszikus vonalvezetését követi, s lehetővé teszi a klasszikus keréksapka applikálását, a tárcsa részletei mégis izgalmas összhangot eredményeznek.

TB GRAPHITE
TB graphite - Méretek és adatok

Nem található adat