DEZENT VAN dark - Megtekintés
Buy now
DEZENT VAN dark
6,5 X 16

A kisméretű szállítójárművek és kisteherautók piaci szegmensének jelentősége az elmúlt időszakban egyre nő. A Mercedes például a V-osztállyal bővítette a piacot, a VW T5/T6 Crafter modellek pedig továbbra is listavezetők az értékesítés terén. Ehhez a járműosztályhoz ezért most a DEZENT is kifejlesztett egy új könnyűfém keréktárcsa modellt.

A DEZENT tervezői vállalták a kihívást, hogy elegáns könnyűfém felnit tervezzenek, amely elviseli az ennél a járműosztálynál jellemző magas terhelést. Az eredmény „Van”tasztikus: Az új, ötküllős kivitelű alufelni terhelése legfeljebb 1350 kg, ami a kisteherautók többségéhez megfelelővé teszi. A trapéz formában haladó küllőktől a keréktárcsa megjelenése még finomabb, az alacsonynyomású öntési gyártófolyamat kidolgozásának köszönhetően pedig a fejlesztőknek sikerült elérni a maximális stabilitást. A piacon lévő hasonló minőségű keréktárcsák közül csak nagyon kevés felel meg ilyen nagy terhelésnek. A 6,5 x 16 collos méretben kapható 5 és 6 furatos verzióknak köszönhetően a DEZENT Van szinte az összes teherautó- és kisteherautó-modellre alkalmazható.
Konfigurátor Próbálja fel a keréktárcsát konfigurátorunkkal autójára!
TÜV tanúsítvány TÜV tanúsítvány ehhez a keréktárcsához
Viszonteladó DEZENT Viszonteladó keresése az Ön környezetében..
DEZENT VAN dark - Méretek és adatok
6,5 X 16

Technikai információk:

Adatok VAN dark BLPO*: 6,50 X 16"

Ajánlott ár: 51550,- HUF Méretek felninként

PITCH CIRCLE DIAMETER (PCD):
Offset (ET):

* BLPO = Black/polished

5/112.0
52.0
5/114.3
50.0
5/118.0
50.0
5/120.0
51.0
5/130.0
60.0
68.0
5/160.0
60.0
6/130.0
62.0

minden ALCAR acéltárcsa szerelhető tpms szenzorokkal


Az abroncsnyomás-ellenőrző rendszer (TPMS) egy, az autó gyárilag beépített rendszer, amely folyamatosan monitorozza a kerekekben lévő légnyomást. Az Európai Unió előírása szerint minden 2014. november után regisztrált autóban kell ilyen rendszernek lennie.

Minden ALCAR keréktárcsa kompatibilis a vezeték nélküli direkt rendszerek szenzoraival immár a 2012-es év kezdete óta, így az ALCAR partnereinek semmilyen fennakadást nem fog okozni az új előírás a jövőben.

Az ALCAR komplex megoldása:
  • ALCAR szenzorok
  • ALCAR programozó eszközök
  • ALCAR szerelési eszközök és pótalkatrészek
  • ALCAR telefonos ügyfélszolgálat
  • ALCAR TPMS szenzorok és eszközök a Webshopban
  • ALCAR képzések
ÉRDEKLŐDJÖN AZ ALCAR-NÁL, MIELŐTT DÖNTÉST HOZNA!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A TPMS RENDSZEREKRŐL
RDKS
 

Mcgard kerékőrök

KIVÁLÓ MINŐSÉG, MAXIMÁLIS BIZTONSÁG

Mi az a kerékőr?
A kerékőr teljesen egyedi kódolásának és kialakításának köszönhetően megvédi kerekeit a lopástól. Alkalmazásakor kerekenként 1-1 csavart vagy anyát –
függetlenül attól, hogy hány kerékcsavar vagy anya fogja fel a kereket az autóra
– kell kerékőrre cserélni. Ezt követően a kerekeket  kizárólag a kerékőrhöz kapott speciális közbetéttel lehet leszerelni az autóról, biztonságot nyújtva tulajdonosának az esetleges károkkal szemben.

Milyen kerékőrt válasszak az autómra?
A McGard Kerékőr Konfigurátorával egyszerűen és gyorsan kiválaszthatja a kerékőr csavar típusát, ami az Ön autójára technikailag tökéletesen megfelel.

Miért a McGard?
A már 1964. óta kerékőröket gyártó McGard termékeit teljesen egyedi kialakításuk, a kódolás, valamint a kiváló minőség különbözteti meg más kerékőröktől.

A minőség pillérei:
  • Nyersanyag: A McGard kerékőrei kifejezetten a vállalat számára előállított, edzett acélból készülnek, amely megfelel a legszigorúbb OEM szabványoknak.  A fejet speciális eljárással készített króm-bevonat védi a korrózió ellen, méretpontos kialakításának köszönhetően használata, felhelyezése egyszerű.
  • Kódolás: A kerékőr mintázatát számítógépekkel tervezik, az egyedi, védjegyül szolgáló kódolási mintázat révén végtelen számú variációs lehetőséget McGard kerékőrök.
Bővebben a McGard kerékőrökről: https://mcgard.de/

VISZONTELADÓINK
mcgard