DOTZ TUNING SP5 black edt. - Megtekintés
Buy now
DOTZ TUNING SP5 black edt.
8,0 X 18 | 8,5 X 19 | 9,5 X 19 | 9,5 X 20

Szemet gyönyörködtető, stílusos, és vagány: ez mind a DOTZ SP5 Black Edition. Mindezen állításokat - és egy kicsit többet is - ezúttal egy hófehér Golf VII GTI segítségével bizonyítjuk, amely ugyanúgy ötvözi a mindennapi használatot és a sportosságot, mint maga az SP5.

A DOTZ SP5 Black Edition exkluzív, háromdimenziós mintázata tökéletesen passzol az izmos wolfsburgi modellhez, annak 245 óerős turbós négyhengereséhez, egyedi hátsó spoilereihez, na és persze a sport kipufogórendszer érces hangjához is.

A technikás, fekete felnik remek kontrasztot biztosítanak az autó fehér fényezéséhez, különösen az első kötényen található légbeömlők mögött.
Konfigurátor Próbálja fel a keréktárcsát konfigurátorunkkal autójára!
TÜV tanúsítvány TÜV tanúsítvány ehhez a keréktárcsához
Viszonteladó DOTZ TUNING Viszonteladó keresése az Ön környezetében..
24.03.2020
Az új DOTZ Suzuka Friss görgő a láthatáron Suzuka városát a japán ...
További információ
DOTZ TUNING SP5 black edt. - Méretek és adatok
8,0 X 18 | 8,5 X 19 | 9,5 X 19 | 9,5 X 20

Technikai információk:

Adatok SP5 black edt. BLM*: 8,00 X 18"

Ajánlott ár: 63400,- HUF Méretek felninként

PITCH CIRCLE DIAMETER (PCD):
Offset (ET):

* BLM = Black matt

5/114.3
48.0
5/120.0
35.0
42.0

minden ALCAR acéltárcsa szerelhető tpms szenzorokkal


Az abroncsnyomás-ellenőrző rendszer (TPMS) egy, az autó gyárilag beépített rendszer, amely folyamatosan monitorozza a kerekekben lévő légnyomást. Az Európai Unió előírása szerint minden 2014. november után regisztrált autóban kell ilyen rendszernek lennie.

Minden ALCAR keréktárcsa kompatibilis a vezeték nélküli direkt rendszerek szenzoraival immár a 2012-es év kezdete óta, így az ALCAR partnereinek semmilyen fennakadást nem fog okozni az új előírás a jövőben.

Az ALCAR komplex megoldása:
  • ALCAR szenzorok
  • ALCAR programozó eszközök
  • ALCAR szerelési eszközök és pótalkatrészek
  • ALCAR telefonos ügyfélszolgálat
  • ALCAR TPMS szenzorok és eszközök a Webshopban
  • ALCAR képzések
ÉRDEKLŐDJÖN AZ ALCAR-NÁL, MIELŐTT DÖNTÉST HOZNA!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A TPMS RENDSZEREKRŐL
RDKS
 

Mcgard kerékőrök

KIVÁLÓ MINŐSÉG, MAXIMÁLIS BIZTONSÁG

Mi az a kerékőr?
A kerékőr teljesen egyedi kódolásának és kialakításának köszönhetően megvédi kerekeit a lopástól. Alkalmazásakor kerekenként 1-1 csavart vagy anyát –
függetlenül attól, hogy hány kerékcsavar vagy anya fogja fel a kereket az autóra
– kell kerékőrre cserélni. Ezt követően a kerekeket  kizárólag a kerékőrhöz kapott speciális közbetéttel lehet leszerelni az autóról, biztonságot nyújtva tulajdonosának az esetleges károkkal szemben.

Milyen kerékőrt válasszak az autómra?
A McGard Kerékőr Konfigurátorával egyszerűen és gyorsan kiválaszthatja a kerékőr csavar típusát, ami az Ön autójára technikailag tökéletesen megfelel.

Miért a McGard?
A már 1964. óta kerékőröket gyártó McGard termékeit teljesen egyedi kialakításuk, a kódolás, valamint a kiváló minőség különbözteti meg más kerékőröktől.

A minőség pillérei:
  • Nyersanyag: A McGard kerékőrei kifejezetten a vállalat számára előállított, edzett acélból készülnek, amely megfelel a legszigorúbb OEM szabványoknak.  A fejet speciális eljárással készített króm-bevonat védi a korrózió ellen, méretpontos kialakításának köszönhetően használata, felhelyezése egyszerű.
  • Kódolás: A kerékőr mintázatát számítógépekkel tervezik, az egyedi, védjegyül szolgáló kódolási mintázat révén végtelen számú variációs lehetőséget McGard kerékőrök.
Bővebben a McGard kerékőrökről: https://mcgard.de/

VISZONTELADÓINK
mcgard