DOTZ Revvo black edt. - Megtekintés
Buy now
DOTZ Revvo black edt.
7,5 X 17 | 8,0 X 18 | 8,5 X 19 | 9,5 X 19 | 8,5 X 20 | 9,5 X 20

FEKETE >>REVVO<<LÚCIÓ
DOTZ Revvo black edt. speciális kiadás


A DOTZ legfrissebb peremes designja már önmagában egy >>Revvo<<lúció. A felni által generált hatalmas érdeklődés hatására a DOTZ a kivételes osztottküllős design “black edition” kiadásával is megjelent a piacon. Köszönhetően a szemet gyönyörködtető matt-fekete kivitelének, valamint a minőségi SR3 bevonatának, az új Revvo bátran bevethető akár a téli utakon is. A rövidítés a “Salt Resistant” (sóálló) kifejezést takarja, a hármas pedig a háromrétegű bevonatot jelöli: primer réteg, festék réteg és fedőréteg. Mindez kombinálva a matt fekete bevonattal, garantáltan ellenállóvá teszi a felnit a téli utakra szórt minden jellegű csúszásmentesítő anyaggal szemben.

Legyen szó BMW 1, 3 vagy 4-es szériáról, Audi S3, A4, A5, Golf GTI-ről, vagy Nippon-Racerről – a matt fekete Dotz Revvo “black edition” stílusos megjelenést garantál a téli időszakra is. A garnitúra első-hátsó tengelyen eltérő szélességű kerekekkel is elérhető, akár 20 colos méretben. Nem lehet nem észrevenni a küllők apró, de annál jelentőségteljesebb részletét sem: a külső élek végei nem csatlakoznak a peremhez. Az így kapott konkáv design nem csak a sportosságra erősít rá, de egy további tudatos mellékhatása is van: a súlycsökkentés. Nos igen, ez maga a részletekben elrejtett revolúció.


Adatok és méretek: Dotz Revvo black edition

Méretek: 7.5x17“, 8.0x18“, 8.5x20“, 9.5x20“
Kivitel: matt fekete, SR3 festéssel
Gyártás: Gravitációs öntés, kétrészes, 5-lyukas
Terhelés: 735 kg-ig
TPMS: 100%
VTA: széles autópalettára elérhető
Garancia: 3 év
Konfigurátor Próbálja fel a keréktárcsát konfigurátorunkkal autójára!
TÜV tanúsítvány TÜV tanúsítvány ehhez a keréktárcsához
Viszonteladó DOTZ Viszonteladó keresése az Ön környezetében..
18.05.2020
DOTZ LimeRock SÚLY-OPTIMALIZÁLT FELNI A KISEBBEKNEK A szépség ...
További információ
DOTZ Revvo black edt. - Méretek és adatok
7,5 X 17 | 8,0 X 18 | 8,5 X 19 | 9,5 X 19 | 8,5 X 20 | 9,5 X 20

Technikai információk:

Adatok Revvo black edt. BLM*: 7,50 X 17"

Ajánlott ár: 56280,- HUF Méretek felninként

PITCH CIRCLE DIAMETER (PCD):
Offset (ET):

* BLM = Black matt

5/112.0
35.0
48.0
5/114.3
48.0

minden ALCAR acéltárcsa szerelhető tpms szenzorokkal


Az abroncsnyomás-ellenőrző rendszer (TPMS) egy, az autó gyárilag beépített rendszer, amely folyamatosan monitorozza a kerekekben lévő légnyomást. Az Európai Unió előírása szerint minden 2014. november után regisztrált autóban kell ilyen rendszernek lennie.

Minden ALCAR keréktárcsa kompatibilis a vezeték nélküli direkt rendszerek szenzoraival immár a 2012-es év kezdete óta, így az ALCAR partnereinek semmilyen fennakadást nem fog okozni az új előírás a jövőben.

Az ALCAR komplex megoldása:
  • ALCAR szenzorok
  • ALCAR programozó eszközök
  • ALCAR szerelési eszközök és pótalkatrészek
  • ALCAR telefonos ügyfélszolgálat
  • ALCAR TPMS szenzorok és eszközök a Webshopban
  • ALCAR képzések
ÉRDEKLŐDJÖN AZ ALCAR-NÁL, MIELŐTT DÖNTÉST HOZNA!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A TPMS RENDSZEREKRŐL
RDKS
 

Mcgard kerékőrök

KIVÁLÓ MINŐSÉG, MAXIMÁLIS BIZTONSÁG

Mi az a kerékőr?
A kerékőr teljesen egyedi kódolásának és kialakításának köszönhetően megvédi kerekeit a lopástól. Alkalmazásakor kerekenként 1-1 csavart vagy anyát –
függetlenül attól, hogy hány kerékcsavar vagy anya fogja fel a kereket az autóra
– kell kerékőrre cserélni. Ezt követően a kerekeket  kizárólag a kerékőrhöz kapott speciális közbetéttel lehet leszerelni az autóról, biztonságot nyújtva tulajdonosának az esetleges károkkal szemben.

Milyen kerékőrt válasszak az autómra?
A McGard Kerékőr Konfigurátorával egyszerűen és gyorsan kiválaszthatja a kerékőr csavar típusát, ami az Ön autójára technikailag tökéletesen megfelel.

Miért a McGard?
A már 1964. óta kerékőröket gyártó McGard termékeit teljesen egyedi kialakításuk, a kódolás, valamint a kiváló minőség különbözteti meg más kerékőröktől.

A minőség pillérei:
  • Nyersanyag: A McGard kerékőrei kifejezetten a vállalat számára előállított, edzett acélból készülnek, amely megfelel a legszigorúbb OEM szabványoknak.  A fejet speciális eljárással készített króm-bevonat védi a korrózió ellen, méretpontos kialakításának köszönhetően használata, felhelyezése egyszerű.
  • Kódolás: A kerékőr mintázatát számítógépekkel tervezik, az egyedi, védjegyül szolgáló kódolási mintázat révén végtelen számú variációs lehetőséget McGard kerékőrök.
Bővebben a McGard kerékőrökről: https://mcgard.de/

VISZONTELADÓINK
mcgard