DEZENT TB graphite - Megtekintés
Buy now
DEZENT TB graphite
7,0 X 16 | 7,5 X 17 | 8,0 X 17 | 8,0 X 18

A BMW tulajdonosok ragaszkodnak a sportos kiegészítőkhöz, főként, hogyha azok olyan könnyedén és nagyszerűen passzolnak az autójukhoz, mint a DEZENET TB, már grafit színben is. Az összes változat elérhető 7.0x16, 7.5x17 és 8.0x17 méretekben, ECE- szabvánnyal a BMW 3,4 és 5 szériáira. A modellnél nincs szükség különböző extra átalakításokra, egyszerűen és könnyedén applikálható. A vadonatúj TB grafit az EH2+ kialakításával tökéletes választás a BMW modellekre.
 
A DEZENT TB grafit egy klasszikus 5 küllős tárcsa, amelyet megfűszerez a egyedi, hajlított kialakítás. Az új DEZENT TB grafit így nagyszerűen harmonizál a BMW modellekkel.

Az arányok aszimmetrikusak, azonban a felszín már egyensúlyt tükröz. A mondás esetünkben igazán helytálló “egyszerűen nagyszerű”, hiszen a kialakítás rendkívül praktikus, mivel a megragadó külső mellett a tisztítása is igen egyszerű. A keskenyített oldalak izgalmassá, dinamikussá teszik, s feldobják a tárcsa egyszerű megjelenését. Ugyan a DEZENT TB szériája a BMW klasszikus vonalvezetését követi, s lehetővé teszi a klasszikus keréksapka applikálását, a tárcsa részletei mégis izgalmas összhangot eredményeznek.
Konfigurátor Próbálja fel a keréktárcsát konfigurátorunkkal autójára!
TÜV tanúsítvány TÜV tanúsítvány ehhez a keréktárcsához
Viszonteladó DEZENT Viszonteladó keresése az Ön környezetében..
DEZENT TB graphite - Méretek és adatok
7,0 X 16 | 7,5 X 17 | 8,0 X 17 | 8,0 X 18

Technikai információk:

Adatok TB graphite GRAPMA*: 7,00 X 16"

Ajánlott ár: 33000,- HUF Méretek felninként

PITCH CIRCLE DIAMETER (PCD):
Offset (ET):

* GRAPMA = Graphite matt

5/120.0
31.0
40.0

minden ALCAR acéltárcsa szerelhető tpms szenzorokkal


Az abroncsnyomás-ellenőrző rendszer (TPMS) egy, az autó gyárilag beépített rendszer, amely folyamatosan monitorozza a kerekekben lévő légnyomást. Az Európai Unió előírása szerint minden 2014. november után regisztrált autóban kell ilyen rendszernek lennie.

Minden ALCAR keréktárcsa kompatibilis a vezeték nélküli direkt rendszerek szenzoraival immár a 2012-es év kezdete óta, így az ALCAR partnereinek semmilyen fennakadást nem fog okozni az új előírás a jövőben.

Az ALCAR komplex megoldása:
  • ALCAR szenzorok
  • ALCAR programozó eszközök
  • ALCAR szerelési eszközök és pótalkatrészek
  • ALCAR telefonos ügyfélszolgálat
  • ALCAR TPMS szenzorok és eszközök a Webshopban
  • ALCAR képzések
ÉRDEKLŐDJÖN AZ ALCAR-NÁL, MIELŐTT DÖNTÉST HOZNA!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A TPMS RENDSZEREKRŐL
RDKS
 

Mcgard kerékőrök

KIVÁLÓ MINŐSÉG, MAXIMÁLIS BIZTONSÁG

Mi az a kerékőr?
A kerékőr teljesen egyedi kódolásának és kialakításának köszönhetően megvédi kerekeit a lopástól. Alkalmazásakor kerekenként 1-1 csavart vagy anyát –
függetlenül attól, hogy hány kerékcsavar vagy anya fogja fel a kereket az autóra
– kell kerékőrre cserélni. Ezt követően a kerekeket  kizárólag a kerékőrhöz kapott speciális közbetéttel lehet leszerelni az autóról, biztonságot nyújtva tulajdonosának az esetleges károkkal szemben.

Milyen kerékőrt válasszak az autómra?
A McGard Kerékőr Konfigurátorával egyszerűen és gyorsan kiválaszthatja a kerékőr csavar típusát, ami az Ön autójára technikailag tökéletesen megfelel.

Miért a McGard?
A már 1964. óta kerékőröket gyártó McGard termékeit teljesen egyedi kialakításuk, a kódolás, valamint a kiváló minőség különbözteti meg más kerékőröktől.

A minőség pillérei:
  • Nyersanyag: A McGard kerékőrei kifejezetten a vállalat számára előállított, edzett acélból készülnek, amely megfelel a legszigorúbb OEM szabványoknak.  A fejet speciális eljárással készített króm-bevonat védi a korrózió ellen, méretpontos kialakításának köszönhetően használata, felhelyezése egyszerű.
  • Kódolás: A kerékőr mintázatát számítógépekkel tervezik, az egyedi, védjegyül szolgáló kódolási mintázat révén végtelen számú variációs lehetőséget McGard kerékőrök.
Bővebben a McGard kerékőrökről: https://mcgard.de/

VISZONTELADÓINK
mcgard