DEZENT TS - Megtekintés
Buy now
DEZENT TS
5,0 X 15 | 5,5 X 15

Közel 130 év eltelte után a négy-kerék meghajtás még mindig elengedhetetlen az autóknál. Ezt a tényt a Smart fortwo és forfour koncepciója sem írta felül. A DEZENT TS felnikkel ezek a városi autók igazán stílusossá és ahogy az elnevezés is tükrözi “Totally Smart’-á vállnak.

A keréktárcsa nemcsak tökéletesen illeszkedik a Smart vonalvezetéséhez, de hangsúlyozza a modell merész mivoltát. Az ECE szabványnak való megfelelésnek köszönhetően még különleges beállításokra sincs szükség a tárcsa applikálásához. Kétségtelenül “Smart”. A legújabb technikai átalakításoknak köszönhetően az új Smart generáció már sokkal dinamikusabb, mint elődei. A megfelelő súlyozásnak köszönhetően a DEZENT TS-el az autó megtartja fürgeségét.

Ha csak a felni megjelenését tekintjük kétségtelen, hogy egy szemet gyönyörködtető darabról van szó. Az egészen innovatív módon kialakított küllők úgynevezett “cupcake” ívben közelítik meg a külső ívet .A merevítők egyedi kialakítása pedig könnyedséget visz az összképbe, amitől igazán lesz különleges az összhatás. Mindent összevetve a TS egy igazi energikus, élettel teli és természetesen “smart”, azaz “okos” felni: teljes mértékben megfelel a TPMS rendszerek által előírt követelményeknek.
Konfigurátor Próbálja fel a keréktárcsát konfigurátorunkkal autójára!
TÜV tanúsítvány TÜV tanúsítvány ehhez a keréktárcsához
Viszonteladó DEZENT Viszonteladó keresése az Ön környezetében..
DEZENT TS - Méretek és adatok
5,0 X 15 | 5,5 X 15

Technikai információk:

Adatok TS SI*: 5,00 X 15"

PITCH CIRCLE DIAMETER (PCD):
Offset (ET):

* SI = Silver

4/100.0
38.0

minden ALCAR acéltárcsa szerelhető tpms szenzorokkal


Az abroncsnyomás-ellenőrző rendszer (TPMS) egy, az autó gyárilag beépített rendszer, amely folyamatosan monitorozza a kerekekben lévő légnyomást. Az Európai Unió előírása szerint minden 2014. november után regisztrált autóban kell ilyen rendszernek lennie.

Minden ALCAR keréktárcsa kompatibilis a vezeték nélküli direkt rendszerek szenzoraival immár a 2012-es év kezdete óta, így az ALCAR partnereinek semmilyen fennakadást nem fog okozni az új előírás a jövőben.

Az ALCAR komplex megoldása:
  • ALCAR szenzorok
  • ALCAR programozó eszközök
  • ALCAR szerelési eszközök és pótalkatrészek
  • ALCAR telefonos ügyfélszolgálat
  • ALCAR TPMS szenzorok és eszközök a Webshopban
  • ALCAR képzések
ÉRDEKLŐDJÖN AZ ALCAR-NÁL, MIELŐTT DÖNTÉST HOZNA!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A TPMS RENDSZEREKRŐL
RDKS
 

Mcgard kerékőrök

KIVÁLÓ MINŐSÉG, MAXIMÁLIS BIZTONSÁG

Mi az a kerékőr?
A kerékőr teljesen egyedi kódolásának és kialakításának köszönhetően megvédi kerekeit a lopástól. Alkalmazásakor kerekenként 1-1 csavart vagy anyát –
függetlenül attól, hogy hány kerékcsavar vagy anya fogja fel a kereket az autóra
– kell kerékőrre cserélni. Ezt követően a kerekeket  kizárólag a kerékőrhöz kapott speciális közbetéttel lehet leszerelni az autóról, biztonságot nyújtva tulajdonosának az esetleges károkkal szemben.

Milyen kerékőrt válasszak az autómra?
A McGard Kerékőr Konfigurátorával egyszerűen és gyorsan kiválaszthatja a kerékőr csavar típusát, ami az Ön autójára technikailag tökéletesen megfelel.

Miért a McGard?
A már 1964. óta kerékőröket gyártó McGard termékeit teljesen egyedi kialakításuk, a kódolás, valamint a kiváló minőség különbözteti meg más kerékőröktől.

A minőség pillérei:
  • Nyersanyag: A McGard kerékőrei kifejezetten a vállalat számára előállított, edzett acélból készülnek, amely megfelel a legszigorúbb OEM szabványoknak.  A fejet speciális eljárással készített króm-bevonat védi a korrózió ellen, méretpontos kialakításának köszönhetően használata, felhelyezése egyszerű.
  • Kódolás: A kerékőr mintázatát számítógépekkel tervezik, az egyedi, védjegyül szolgáló kódolási mintázat révén végtelen számú variációs lehetőséget McGard kerékőrök.
Bővebben a McGard kerékőrökről: https://mcgard.de/

VISZONTELADÓINK
mcgard