DEZENT TM dark - Megtekintés
Buy now
DEZENT TM dark
34,0 X 34

Fekete tea, fekete humor, fekete taxik. A fekete ugyanúgy része Nagy Britanniának, mint a fish & chips. Vagyis kérdezni sem kell, hogy a DEZENT a TM könnyűfém felnit, a Mini legújabb generációja számára, feketében is gyártja.
Tíz tompa küllő, kis középrész – a kialakítás a klasszikus Mini Cooper dizájnra emlékeztet, viszont az igazi ász az él polírozás, ami ugyanolyan stílusossá teszi a kereket, mint egy a Savile Row-ban készült öltöny. A koromsötétség találkozik a vonzó él polírozással, mely szépen kiemeli a felni központi gerincét is. Mintha csak 5 tortaszeletet látnánk.
Így adott a sportos forma, elegáns befejezéssel és a legkorszerűbb technológiával! Az ECE jóváhagyásnak és belevésett típus számoknak köszönhetően a DEZENT TM dark azonnal szerelhető az autóra, bürokrácia nélkül: plug & play! Az új EU szabályozás óta minden új Mini abroncsnyomás ellenőrző rendszer beszerelésére alkalmas, így az összes DEZENT termékbe is beépíthetőek. Történetesen a TM dark ezüstben is elérhető, sok-sok Mini szellemességgel.
Konfigurátor Próbálja fel a keréktárcsát konfigurátorunkkal autójára!
TÜV tanúsítvány TÜV tanúsítvány ehhez a keréktárcsához
Viszonteladó DEZENT Viszonteladó keresése az Ön környezetében..
DEZENT TM dark - Méretek és adatok
34,0 X 34

Technikai információk:

Adatok TM dark BLPO*: 6,50 X 16"

Ajánlott ár: 43810,- HUF Méretek felninként

PITCH CIRCLE DIAMETER (PCD):
Offset (ET):

* BLPO = Black/polished

5/112.0
54.0

minden ALCAR acéltárcsa szerelhető tpms szenzorokkal


Az abroncsnyomás-ellenőrző rendszer (TPMS) egy, az autó gyárilag beépített rendszer, amely folyamatosan monitorozza a kerekekben lévő légnyomást. Az Európai Unió előírása szerint minden 2014. november után regisztrált autóban kell ilyen rendszernek lennie.

Minden ALCAR keréktárcsa kompatibilis a vezeték nélküli direkt rendszerek szenzoraival immár a 2012-es év kezdete óta, így az ALCAR partnereinek semmilyen fennakadást nem fog okozni az új előírás a jövőben.

Az ALCAR komplex megoldása:
  • ALCAR szenzorok
  • ALCAR programozó eszközök
  • ALCAR szerelési eszközök és pótalkatrészek
  • ALCAR telefonos ügyfélszolgálat
  • ALCAR TPMS szenzorok és eszközök a Webshopban
  • ALCAR képzések
ÉRDEKLŐDJÖN AZ ALCAR-NÁL, MIELŐTT DÖNTÉST HOZNA!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A TPMS RENDSZEREKRŐL
RDKS
 

Mcgard kerékőrök

KIVÁLÓ MINŐSÉG, MAXIMÁLIS BIZTONSÁG

Mi az a kerékőr?
A kerékőr teljesen egyedi kódolásának és kialakításának köszönhetően megvédi kerekeit a lopástól. Alkalmazásakor kerekenként 1-1 csavart vagy anyát –
függetlenül attól, hogy hány kerékcsavar vagy anya fogja fel a kereket az autóra
– kell kerékőrre cserélni. Ezt követően a kerekeket  kizárólag a kerékőrhöz kapott speciális közbetéttel lehet leszerelni az autóról, biztonságot nyújtva tulajdonosának az esetleges károkkal szemben.

Milyen kerékőrt válasszak az autómra?
A McGard Kerékőr Konfigurátorával egyszerűen és gyorsan kiválaszthatja a kerékőr csavar típusát, ami az Ön autójára technikailag tökéletesen megfelel.

Miért a McGard?
A már 1964. óta kerékőröket gyártó McGard termékeit teljesen egyedi kialakításuk, a kódolás, valamint a kiváló minőség különbözteti meg más kerékőröktől.

A minőség pillérei:
  • Nyersanyag: A McGard kerékőrei kifejezetten a vállalat számára előállított, edzett acélból készülnek, amely megfelel a legszigorúbb OEM szabványoknak.  A fejet speciális eljárással készített króm-bevonat védi a korrózió ellen, méretpontos kialakításának köszönhetően használata, felhelyezése egyszerű.
  • Kódolás: A kerékőr mintázatát számítógépekkel tervezik, az egyedi, védjegyül szolgáló kódolási mintázat révén végtelen számú variációs lehetőséget McGard kerékőrök.
Bővebben a McGard kerékőrökről: https://mcgard.de/

VISZONTELADÓINK
mcgard