DEZENT TM - Megtekintés
Buy now
DEZENT TM
6,5 X 16 | 7,0 X 17 | 7,0 X 18

Amíg az eredeti Mini Cooper 10’’-ról 12’’-os kerekekre váltása heves vitákat szült, a három következő generációs kerékjárat sokkal nagyobb és vonzóbb alu felnik befogadására alkalmas. Az autó specifikus TM, a német DEZENT gyár fő megoldása a Mini Cooper sofőrök (legújabb F56 modell) számára, mely kategóriájában összehasonlíthatóan olcsóbb.
Tíz tompa küllő és kis központi rész: első látásra szembetűnik, hogy az ezüstre festett DEZENT TM-et Mini Cooperekhez tervezték. A DEZENT TM kombinálja a modern és tradicionális elemeket így házasítva össze az eleganciát a sportossággal.
Ám műszakilag is fejlett: az ECE jóváhagyásnak és a bevésett típusszámnak köszönhetően csak felszereli, és már használhatja is. Nincs bürokrácia. Az új EU szabályozásnak megfelelően minden új Mini Cooper-t abroncsnyomás ellenőrző rendszerrel kell felszerelni. Ám a DEZENT termékek már eleve készek a megfelelő szenzorok beszerelésére. Történetesen, a TM szintén elérhető feketében él polírozással.
Konfigurátor Próbálja fel a keréktárcsát konfigurátorunkkal autójára!
TÜV tanúsítvány TÜV tanúsítvány ehhez a keréktárcsához
Viszonteladó DEZENT Viszonteladó keresése az Ön környezetében..
DEZENT TM - Méretek és adatok
6,5 X 16 | 7,0 X 17 | 7,0 X 18

Technikai információk:

Adatok TM SI*: 6,50 X 16"

Ajánlott ár: 33470,- HUF Méretek felninként

PITCH CIRCLE DIAMETER (PCD):
Offset (ET):

* SI = Silver

5/112.0
54.0

minden ALCAR acéltárcsa szerelhető tpms szenzorokkal


Az abroncsnyomás-ellenőrző rendszer (TPMS) egy, az autó gyárilag beépített rendszer, amely folyamatosan monitorozza a kerekekben lévő légnyomást. Az Európai Unió előírása szerint minden 2014. november után regisztrált autóban kell ilyen rendszernek lennie.

Minden ALCAR keréktárcsa kompatibilis a vezeték nélküli direkt rendszerek szenzoraival immár a 2012-es év kezdete óta, így az ALCAR partnereinek semmilyen fennakadást nem fog okozni az új előírás a jövőben.

Az ALCAR komplex megoldása:
  • ALCAR szenzorok
  • ALCAR programozó eszközök
  • ALCAR szerelési eszközök és pótalkatrészek
  • ALCAR telefonos ügyfélszolgálat
  • ALCAR TPMS szenzorok és eszközök a Webshopban
  • ALCAR képzések
ÉRDEKLŐDJÖN AZ ALCAR-NÁL, MIELŐTT DÖNTÉST HOZNA!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A TPMS RENDSZEREKRŐL
RDKS
 

Mcgard kerékőrök

KIVÁLÓ MINŐSÉG, MAXIMÁLIS BIZTONSÁG

Mi az a kerékőr?
A kerékőr teljesen egyedi kódolásának és kialakításának köszönhetően megvédi kerekeit a lopástól. Alkalmazásakor kerekenként 1-1 csavart vagy anyát –
függetlenül attól, hogy hány kerékcsavar vagy anya fogja fel a kereket az autóra
– kell kerékőrre cserélni. Ezt követően a kerekeket  kizárólag a kerékőrhöz kapott speciális közbetéttel lehet leszerelni az autóról, biztonságot nyújtva tulajdonosának az esetleges károkkal szemben.

Milyen kerékőrt válasszak az autómra?
A McGard Kerékőr Konfigurátorával egyszerűen és gyorsan kiválaszthatja a kerékőr csavar típusát, ami az Ön autójára technikailag tökéletesen megfelel.

Miért a McGard?
A már 1964. óta kerékőröket gyártó McGard termékeit teljesen egyedi kialakításuk, a kódolás, valamint a kiváló minőség különbözteti meg más kerékőröktől.

A minőség pillérei:
  • Nyersanyag: A McGard kerékőrei kifejezetten a vállalat számára előállított, edzett acélból készülnek, amely megfelel a legszigorúbb OEM szabványoknak.  A fejet speciális eljárással készített króm-bevonat védi a korrózió ellen, méretpontos kialakításának köszönhetően használata, felhelyezése egyszerű.
  • Kódolás: A kerékőr mintázatát számítógépekkel tervezik, az egyedi, védjegyül szolgáló kódolási mintázat révén végtelen számú variációs lehetőséget McGard kerékőrök.
Bővebben a McGard kerékőrökről: https://mcgard.de/

VISZONTELADÓINK
mcgard