DEZENT TI dark - Megtekintés
Buy now
DEZENT TI dark
4,5 X 14 | 5,0 X 15 | 6,0 X 15 | 6,5 X 16 | 7,0 X 17

Egy varázslatos kombináció: A TI dark könnyűfém keréktárcsa a legújabb technológiát ötvözi, egyedi megjelenéssel. A TI dark-kal, a német DEZENT gyártó egy olyan alufelnit készít, mely a sokoldalúságán keresztül elbűvöl és hódít. A TI klasszikus fekete színe garantálja a varázslatos és mégis sportos külsőt. A polírozott előlap kiemeli a kivételes külsőt, mely igazán megragadó. A dinamizmust, a kissé homorú agyból felívelő 10 küllő biztosítja, és a megkülönböztető és meglepően mélyre épített felni perem.
Egyedülálló külsejétől eltekintve, a TI műszakilag is alapos, és természetesen a legkorszerűbb. Optimalizált tömegével az autó könnyed manőverezésére született. Hovatovább az ALCAR Csoport márkái eleve feltételezik az úttörő szerepet a gumiabroncs nyomásellenőrző rendszerek területén, és már tökéletesen felkészültek az EU szabályozásra, mely TPMS rendszert ír elő az összes új autóra 2014 novemberétől. Mint ECE jóváhagyással rendelkező felni a TI használható Ford modellekhez, VW Sharanhoz, Seat Alhambrahoz, VW Tiguanhoz és még Audi Q3-hoz is. Szintén nem regisztráció köteles a Mitsubishi Outlanderhez, Citroën C4 Aircrosshoz, és a Peugeot 4007 és 4008 modellekhez. Műbizonylat elérhető nagyszámú gépjármű típushoz.
Akik szeretik, ha egy kicsit könnyebb – a felni szintén elérhető csillogó ezüst kivitelben.
Konfigurátor Próbálja fel a keréktárcsát konfigurátorunkkal autójára!
TÜV tanúsítvány TÜV tanúsítvány ehhez a keréktárcsához
Viszonteladó DEZENT Viszonteladó keresése az Ön környezetében..
DEZENT TI dark - Méretek és adatok
4,5 X 14 | 5,0 X 15 | 6,0 X 15 | 6,5 X 16 | 7,0 X 17

Technikai információk:

Adatok TI dark BLPO*: 6,00 X 15"

Ajánlott ár: 33900,- HUF Méretek felninként

PITCH CIRCLE DIAMETER (PCD):
Offset (ET):

* BLPO = Black/polished

4/100.0
38.0
44.0
4/108.0
38.0
5/98.0
39.0
5/112.0
40.0
43.0
5/114.3
40.0
48.0

minden ALCAR acéltárcsa szerelhető tpms szenzorokkal


Az abroncsnyomás-ellenőrző rendszer (TPMS) egy, az autó gyárilag beépített rendszer, amely folyamatosan monitorozza a kerekekben lévő légnyomást. Az Európai Unió előírása szerint minden 2014. november után regisztrált autóban kell ilyen rendszernek lennie.

Minden ALCAR keréktárcsa kompatibilis a vezeték nélküli direkt rendszerek szenzoraival immár a 2012-es év kezdete óta, így az ALCAR partnereinek semmilyen fennakadást nem fog okozni az új előírás a jövőben.

Az ALCAR komplex megoldása:
  • ALCAR szenzorok
  • ALCAR programozó eszközök
  • ALCAR szerelési eszközök és pótalkatrészek
  • ALCAR telefonos ügyfélszolgálat
  • ALCAR TPMS szenzorok és eszközök a Webshopban
  • ALCAR képzések
ÉRDEKLŐDJÖN AZ ALCAR-NÁL, MIELŐTT DÖNTÉST HOZNA!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A TPMS RENDSZEREKRŐL
RDKS
 

Mcgard kerékőrök

KIVÁLÓ MINŐSÉG, MAXIMÁLIS BIZTONSÁG

Mi az a kerékőr?
A kerékőr teljesen egyedi kódolásának és kialakításának köszönhetően megvédi kerekeit a lopástól. Alkalmazásakor kerekenként 1-1 csavart vagy anyát –
függetlenül attól, hogy hány kerékcsavar vagy anya fogja fel a kereket az autóra
– kell kerékőrre cserélni. Ezt követően a kerekeket  kizárólag a kerékőrhöz kapott speciális közbetéttel lehet leszerelni az autóról, biztonságot nyújtva tulajdonosának az esetleges károkkal szemben.

Milyen kerékőrt válasszak az autómra?
A McGard Kerékőr Konfigurátorával egyszerűen és gyorsan kiválaszthatja a kerékőr csavar típusát, ami az Ön autójára technikailag tökéletesen megfelel.

Miért a McGard?
A már 1964. óta kerékőröket gyártó McGard termékeit teljesen egyedi kialakításuk, a kódolás, valamint a kiváló minőség különbözteti meg más kerékőröktől.

A minőség pillérei:
  • Nyersanyag: A McGard kerékőrei kifejezetten a vállalat számára előállított, edzett acélból készülnek, amely megfelel a legszigorúbb OEM szabványoknak.  A fejet speciális eljárással készített króm-bevonat védi a korrózió ellen, méretpontos kialakításának köszönhetően használata, felhelyezése egyszerű.
  • Kódolás: A kerékőr mintázatát számítógépekkel tervezik, az egyedi, védjegyül szolgáló kódolási mintázat révén végtelen számú variációs lehetőséget McGard kerékőrök.
Bővebben a McGard kerékőrökről: https://mcgard.de/

VISZONTELADÓINK
mcgard