DEZENT TI - Megtekintés
Buy now
DEZENT TI
4,5 X 14 | 5,0 X 15 | 6,0 X 15 | 6,5 X 16 | 7,0 X 17

Modern kinézet és csúcstechnológia! Ez egy vonzó kombináció, amit a DEZENT kínál. Az új TI-vel, a német gyártó felismerte, hogy egy könnyűfém felni ötvözheti a technológiát az egyediséggel. A vonzóan csillogó ezüst keréktárcsa számos autó számára ideális választás lehet. A 10 küllős sportos kialakítás egy nagyon mély és így átütő erejű külsőt mutat. Ezt a dinamikusságot szintén kiemeli az enyhén konkáv középpont, ahonnan a küllők kerek ívben nyújtóznak szét.
Nem csak a kinézet meggyőző! A TI súlyoptimalizált, ezáltal könnyen kezelhető. A DEZENT mérnökei egy kiváló geometriát alkottak meg. Még a nagy fékrendszerek és az általános abroncsnyomás ellenőrző szenzorok is bele építhetőek. Az ALCAR brandek úttörők a TPMS-ben és tökéletesen felkészültek a 2014 novembere óta újonnan forgalomba hozott autók számára előírt TPMS rendszerek fogadására. Az ECE verziónál, a kerék előzetesen jóváhagyott a Ford modellek, a VW Sharan, Seat Alhambra, VW Tiguan és az Audi Q3, illetve a Mitsubishi Outlander, Citroën C4 Aircross és Peugeot 4007 és 4008 számára. Számos egyéb autóhoz műbizonylat is elérhető.
És ha még ez sem győzte meg, a TI elérhető még él polírozott fekete változatban, mely egy még izgalmasabb külsőt kölcsönöz ennek a sokoldalú felninek.
Konfigurátor Próbálja fel a keréktárcsát konfigurátorunkkal autójára!
TÜV tanúsítvány TÜV tanúsítvány ehhez a keréktárcsához
Viszonteladó DEZENT Viszonteladó keresése az Ön környezetében..
DEZENT TI - Méretek és adatok
4,5 X 14 | 5,0 X 15 | 6,0 X 15 | 6,5 X 16 | 7,0 X 17

Technikai információk:

Adatok TI SI*: 4,50 X 14"

Ajánlott ár: 29090,- HUF Méretek felninként

PITCH CIRCLE DIAMETER (PCD):
Offset (ET):

* SI = Silver

4/100.0
35.0

minden ALCAR acéltárcsa szerelhető tpms szenzorokkal


Az abroncsnyomás-ellenőrző rendszer (TPMS) egy, az autó gyárilag beépített rendszer, amely folyamatosan monitorozza a kerekekben lévő légnyomást. Az Európai Unió előírása szerint minden 2014. november után regisztrált autóban kell ilyen rendszernek lennie.

Minden ALCAR keréktárcsa kompatibilis a vezeték nélküli direkt rendszerek szenzoraival immár a 2012-es év kezdete óta, így az ALCAR partnereinek semmilyen fennakadást nem fog okozni az új előírás a jövőben.

Az ALCAR komplex megoldása:
  • ALCAR szenzorok
  • ALCAR programozó eszközök
  • ALCAR szerelési eszközök és pótalkatrészek
  • ALCAR telefonos ügyfélszolgálat
  • ALCAR TPMS szenzorok és eszközök a Webshopban
  • ALCAR képzések
ÉRDEKLŐDJÖN AZ ALCAR-NÁL, MIELŐTT DÖNTÉST HOZNA!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A TPMS RENDSZEREKRŐL
RDKS
 

Mcgard kerékőrök

KIVÁLÓ MINŐSÉG, MAXIMÁLIS BIZTONSÁG

Mi az a kerékőr?
A kerékőr teljesen egyedi kódolásának és kialakításának köszönhetően megvédi kerekeit a lopástól. Alkalmazásakor kerekenként 1-1 csavart vagy anyát –
függetlenül attól, hogy hány kerékcsavar vagy anya fogja fel a kereket az autóra
– kell kerékőrre cserélni. Ezt követően a kerekeket  kizárólag a kerékőrhöz kapott speciális közbetéttel lehet leszerelni az autóról, biztonságot nyújtva tulajdonosának az esetleges károkkal szemben.

Milyen kerékőrt válasszak az autómra?
A McGard Kerékőr Konfigurátorával egyszerűen és gyorsan kiválaszthatja a kerékőr csavar típusát, ami az Ön autójára technikailag tökéletesen megfelel.

Miért a McGard?
A már 1964. óta kerékőröket gyártó McGard termékeit teljesen egyedi kialakításuk, a kódolás, valamint a kiváló minőség különbözteti meg más kerékőröktől.

A minőség pillérei:
  • Nyersanyag: A McGard kerékőrei kifejezetten a vállalat számára előállított, edzett acélból készülnek, amely megfelel a legszigorúbb OEM szabványoknak.  A fejet speciális eljárással készített króm-bevonat védi a korrózió ellen, méretpontos kialakításának köszönhetően használata, felhelyezése egyszerű.
  • Kódolás: A kerékőr mintázatát számítógépekkel tervezik, az egyedi, védjegyül szolgáló kódolási mintázat révén végtelen számú variációs lehetőséget McGard kerékőrök.
Bővebben a McGard kerékőrökről: https://mcgard.de/

VISZONTELADÓINK
mcgard