DEZENT TJ - Megtekintés
Buy now
DEZENT TJ
8,0 X 16 | 8,0 X 17 | 8,0 X 18

Ezzel az új könnyűfém keréktárcsájával a német DEZENT gyár a “nagyok” mellé, egy igen erős társat ajánl. A TJ kiváló minőségű, ezüst magas fényű, és kimondottan az SUV-ok, off-roadok, és 6 lyukú körosztással rendelkező Pick-up-ok számára fejlesztett felni. Nemes sportosságot nyújt minden évszakban.
Ahogy a név már sugallja, a Dezent TJ leginkább a „Tough Jobs“, azaz „Kemény munkák” számára ideális, és így tökéletes választás Toyota Landcruiserekhez, Mitsubishi L200-asokhoz, Pajerokhoz és sok más autóhoz, mellyel a körutakon kívül lehet ideálisan autózni. A nehéz járművek számára, a DEZENT-et a mérnökök a terhelhetőséget egészen 1017 kg-ig felemelték. Már első pillantásra is, a TJ’s tiszta formája kihangsúlyozza a kompakt agy részt és a matt polírozású küllőket. A küllőket kicsit szélesebbre tervezték így adva a felninek egy stabilabb, ütősebb és ízlésesebb külsőt. Funkcionálisan szintén meggyőző: a sima felületnek köszönhetően, az egy darabból öntött kereket, akár egy kemény off-road nap után is könnyen lehet tisztítani.
Technikailag a 6 küllős dizájn, szintén megfelel a legújabb trendeknek, és persze alkalmas az abroncsnyomás ellenőrző rendszerek beszereléséhez. Az ALCAR Csoport összes márkája úttörő szerepet képvisel a területen, és tökéletesen fel van készítve az új EU szabályozásnak. Miszerint a 2014 novemberétől forgalomba hozott új autók számára kötelező az abroncsnyomás ellenőrző rendszer (TPMS) beépítése. Sőt gépjárművek nagy számához műbizonylat is elérhető, mellyel a regisztrációs procedúra szükségtelen. Akik külsőben változatosat keresnek, egyébként ugyanazon tulajdonságokkal ajánljuk a TJ-t ugyanúgy, mint a TJ dark-ot, matt fekete polírozással.
Konfigurátor Próbálja fel a keréktárcsát konfigurátorunkkal autójára!
TÜV tanúsítvány TÜV tanúsítvány ehhez a keréktárcsához
Viszonteladó DEZENT Viszonteladó keresése az Ön környezetében..
DEZENT TJ - Méretek és adatok
8,0 X 16 | 8,0 X 17 | 8,0 X 18

Technikai információk:

Adatok TJ SI*: 7,00 X 16"

Ajánlott ár: 48340,- HUF Méretek felninként

PITCH CIRCLE DIAMETER (PCD):
Offset (ET):

* SI = Silver

6/114.3
45.0
6/139.7
38.0
55.0

minden ALCAR acéltárcsa szerelhető tpms szenzorokkal


Az abroncsnyomás-ellenőrző rendszer (TPMS) egy, az autó gyárilag beépített rendszer, amely folyamatosan monitorozza a kerekekben lévő légnyomást. Az Európai Unió előírása szerint minden 2014. november után regisztrált autóban kell ilyen rendszernek lennie.

Minden ALCAR keréktárcsa kompatibilis a vezeték nélküli direkt rendszerek szenzoraival immár a 2012-es év kezdete óta, így az ALCAR partnereinek semmilyen fennakadást nem fog okozni az új előírás a jövőben.

Az ALCAR komplex megoldása:
  • ALCAR szenzorok
  • ALCAR programozó eszközök
  • ALCAR szerelési eszközök és pótalkatrészek
  • ALCAR telefonos ügyfélszolgálat
  • ALCAR TPMS szenzorok és eszközök a Webshopban
  • ALCAR képzések
ÉRDEKLŐDJÖN AZ ALCAR-NÁL, MIELŐTT DÖNTÉST HOZNA!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A TPMS RENDSZEREKRŐL
RDKS
 

Mcgard kerékőrök

KIVÁLÓ MINŐSÉG, MAXIMÁLIS BIZTONSÁG

Mi az a kerékőr?
A kerékőr teljesen egyedi kódolásának és kialakításának köszönhetően megvédi kerekeit a lopástól. Alkalmazásakor kerekenként 1-1 csavart vagy anyát –
függetlenül attól, hogy hány kerékcsavar vagy anya fogja fel a kereket az autóra
– kell kerékőrre cserélni. Ezt követően a kerekeket  kizárólag a kerékőrhöz kapott speciális közbetéttel lehet leszerelni az autóról, biztonságot nyújtva tulajdonosának az esetleges károkkal szemben.

Milyen kerékőrt válasszak az autómra?
A McGard Kerékőr Konfigurátorával egyszerűen és gyorsan kiválaszthatja a kerékőr csavar típusát, ami az Ön autójára technikailag tökéletesen megfelel.

Miért a McGard?
A már 1964. óta kerékőröket gyártó McGard termékeit teljesen egyedi kialakításuk, a kódolás, valamint a kiváló minőség különbözteti meg más kerékőröktől.

A minőség pillérei:
  • Nyersanyag: A McGard kerékőrei kifejezetten a vállalat számára előállított, edzett acélból készülnek, amely megfelel a legszigorúbb OEM szabványoknak.  A fejet speciális eljárással készített króm-bevonat védi a korrózió ellen, méretpontos kialakításának köszönhetően használata, felhelyezése egyszerű.
  • Kódolás: A kerékőr mintázatát számítógépekkel tervezik, az egyedi, védjegyül szolgáló kódolási mintázat révén végtelen számú variációs lehetőséget McGard kerékőrök.
Bővebben a McGard kerékőrökről: https://mcgard.de/

VISZONTELADÓINK
mcgard